Pizzeria Bella Rosa in omgeving Rolde,

Pizzeria Bella Rosa
Rolde, Aa en Hunze

Home Prijzen

Pizzeria Bella Rosa in Rolde is een gezellig Italiaans Ristorante & Pizzeria. Wij hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Bella Rosa is enkele jaren geleden begonnen als afhaal-pizzeria in Nieuw-Roden. Na enkele succesvolle jaren hebben wij besloten om naast de afhaalmogelijkheid van pizza’s en pasta’s tevens een Italiaans restaurant te beginnen in Rolde.

Geniet van onze oven-heerlijke pizza’s, de gezellige sfeer en gastvrijheid van onze medewerkers!

Meer in Drenthe
Vandaag geopend 16:00 - 22:00
Pizzeria Bella Rosa
Hoofdstraat 12
9451 BB Rolde

0592 859 446
Openingstijden
Maandag 16:00 - 22:00
Dinsdag 16:00 - 22:00
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 16:00 - 22:00
Zaterdag 16:00 - 22:00
Zondag 16:00 - 22:00

In de omgeving

Reviews op Google
 • Judith Jagersma
  Judith Jagersma
  een week geleden
  10

  Super goeie pizzas erg lekker en goed belegd. Altijd vrolijk personeel en super kwaliteit pizzas. Al met al zeker een aanrader!!!!

 • barry kuiper
  barry kuiper
  3 maanden geleden
  10

  Wij waren afgelopen woensdag met een groep van 15 en het was helemaal top. Met z'n groep kunnen we zeggen dat pasta's, pizza, en vleesgerechten echt serieus groot en heerlijk waren. Als je pikant lekker vind dan krijg je een extra schoteltje pittige olie dressing. Kortom een echte aanrader als je een grote eeter bent en zo niet krijg je je restant van het gerecht mee naar huis. Ga zo door met jullie vriendelijke heerlijke restaurant. Met vriendelijke groeten Barry Kuiper

 • Miriam Akse-sikkema
  Miriam Akse-sikkema
  4 maanden geleden
  8

  We kwamen hier toevallig terecht. Ik kende het pand nog van vroeger en wist niet dat deze pizzeria er tegenwoordig zat. We waren zeer positief verrast! Vriendelijke begroeting, heel vriendelijk naar onze dochter, het eten was ver boven verwachting goed, de keuze was enorm en de prijzen beschaafd, bijna laag. Alleen de ingang was wat bijzonder, en de stoelen zijn aan een stoelhoes toe. Wij gaan zeker nogmaals!

 • Mel Nab
  Mel Nab
  een jaar geleden
  10

  Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Pizza en pasta van goede kwaliteit. Prijs ook prima in orde.

 • Karin
  Karin
  4 maanden geleden
  2

  Vandaag pizza besteld. Ten eerste moesten we langer wachten dan werd aangegeven, dat kan gebeuren. Toen de pizza's bezorgd waren, bleek 1 pizza verkeerd te zijn. Hierop contact gezocht, waarop gezegd wordt dat het bij hun gewoon goed staat. Uitgelegd dat het dan op thuisbezorgd verkeerd staat, waarop gevraagd wordt wat ik wil. Hierop gezegd dat ik de pizza wil waarvoor ik betaal heb. Ze zouden overleggen en dan zouden we teruggebeld worden. Dit gebeurde (19.30 uur), waarop gezegd werd dat het inderdaad verkeerd op thuisbezorgd stond en dat ze een nieuwe pizza in de oven zouden doen. Ook werd nadrukkelijk uitgelegd dat de pizza over een halfuur op locatie zou zijn. Vervolgens blijkt dat iemand een stuk GLAS in haar pizza heeft, waarop we weer contact hebben gezocht met de pizzeria. Hierop kregen we de bedrijfsleider aan de telefoon, die direct aan gaf dat wij geen glas in ons eten konden hebben aangezien zij geen glas hebben, toch vreemd als je een restaurant hebt. Hierop aangegeven dat het toch echt zo is en wij het raar vinden dat wij niet gewoon geloofd worden. Hierop zegt de bedrijfsleider dat hij niet zegt dat hij ons niet geloofd, maar zegt nogmaals dat zij niet met glas werken dus dit niet kan. Vervolgens zegt hij dat wij het stukje glas mee moeten geven aan de bezorger, zodat hij het zelf kan zien. Om 20.15 uur nog geen pizza, hierop weer contact gezocht. Hierop werd gezegd dat de bezorger het niet kon vinden, dus weer vertrokken is. Gezegd dat we alles bij elkaar erg bijzonder vinden en het niet meer dan normaal vinden dat we hier iets van compensatie voor krijgen. Dit vond de bedrijfsleider niet, maar zei dat hij een volgende keer ons een pizza kan aanbieden. Hierop benoemd dat wij niet geneigd zijn om een volgende keer weer bij hem bestellen, aangezien het zo verschrikkelijk stroef gaat. Er werd een andere bezorger in gezet die het wel zou weten te vinden, maar helaas.. Nog geen pizza. Om 21.00 uur nogmaals contact gehad met de pizzeria, waarop we weer de bedrijfsleider aan de telefoon krijgen. Uitgelegd dat wij er momenteel klaar mee zijn, waarop de bedrijfsleider doodleuk zegt dat hij er ook klaar mee is en we niet bij hem hoeven te bestellen. Uiteindelijk om 21.15 naar de bezorger toe gereden om de (inmiddels gigantisch koude) pizza op te halen. Hierop het stuk glas meegegeven, aangezien de bedrijfsleider deze wilde zien. Een serveerster aan de lijn gehad, die oprecht haar best leek te doen om ons te helpen, waarop zij ook aangaf dat we teruggebeld zouden worden door de bedrijfsleider wanneer hij het glas heeft gezien.. Waar we met smart op zitten te wachten! Al bij al dus echt een hele slechte zaak en ronduit asociaal te woord gestaan door de bedrijfsleider..