Baarles Specialiteitenhuis, Baarle Nassau

Bekijk de omgeving

Bekijk op Google Maps

360º filmpje

De specialiteitenwinkel in Baarle-Nassau. Wij hebben voor u een zeer ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten. Ambachtelijk gemaakt volgens beproefde recepturen. Met liefde en passie bereid. En daar krijgt u van ons altijd persoonlijk advies en de beste service bij.


Grenzeloos smakelijke heerlijkheden

In Baarle-Nassau en Baarle-Hertog hebben ze niet te klagen over grenstoeristen. Grappig, want je ziet alleen maar aan vlaggetjes op de huisnummers of kruisjes op de stoep dat je de grens over gaat. Eigenlijk niets opwindends. Wie zich écht in het buitenland wil wanen moet naar het Baarles Specialiteitenhuis aan de Nieuwstraat 21 – 23 gaan.

 

De naam is misschien wat misleidend, want daar wordt het pas ècht exotisch. De specialiteiten die je daar vindt, roepen eerder beelden en smaken van vakantielanden op dan welk Baarle ook. Let op, want de zaak bestaat uit twee totaal verschillende delen. Hoewel totaal verschillend… Er is een belangrijke overeenkomst: in beide winkels is het vechten tegen de behoefte om van alles te smullen en van alles wat te kopen. Beide zaken zijn in veel opzichten grensoverschrijdend, maar je voelt je er wel meteen thuis.

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 08:00 - 18:00
Baarles Specialiteitenhuis
Nieuwstraat 21-23
5111 CV Baarle Nassau
Noord Brabant
013-5078574
info@baarlesspecialiteitenhuis.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 17:00
Zondag 08:00 - 17:00
Reviews op Google
 • Danny van Leeuwen
  Danny van Leeuwen
  5/5

  Nog een echte speciaalzaak.... Lekkere kazen maar ook andere specialiteiten als zuidvruchten, wijnen en noten. Liever een snelle hap, ze hebben ook lekkere broodjes.

 • Bike Loonatic
  Bike Loonatic
  5/5

  Beroemde baarlese zelfgemaakte eiersalade. Uitgebreide taken away belegde broodjes in verschillende soorten en maten. Uitgebreide kaassoorten en vleeswaren. Bijpassende wijnen en nootjes en andere delicatessen. Vriendelijke personeel.

 • Tilly van der Kleij
  Tilly van der Kleij
  5/5

  Klantgericht, zeer uitgebreid assortiment van specialiteiten. Niets is hun te veel of te gek. Een vriendelijk team van medewerkers.

 • Ingeborg Foesenek
  Ingeborg Foesenek
  5/5

  Rond lunchtijd even gestopt voor een broodje. Het was verrassend lekker en de bediening erg vriendelijk.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.