Bekijk alle bestemmingen

De leukste uittips voor een dagje weg
omgeving Hilvarenbeek - Diessen - Westelbeers, Noord Brabant

Doe de leukste ideeën op en ontdek hieronder per categorie de verborgen schatten van Hilvarenbeek - Diessen - Westelbeers.

Toeristische informatie Hilvarenbeek - Diessen - Westelbeers

Ontdek de Charmante Dorpen van Noord-Brabant:
Hilvarenbeek, Diessen en Westelbeers


Hilvarenbeek Centrum, gezellige terrasjes en meer


Welkom in het zuiden van Nederland, waar de provincie Noord-Brabant zijn bezoekers verrast met een mix van rijke geschiedenis, natuurlijke schoonheid en Brabantse gastvrijheid. Te midden van deze provincie liggen drie juweeltjes die wachten om door u ontdekt te worden: Hilvarenbeek, Diessen en Westelbeers.

Elk van deze dorpen heeft zijn eigen unieke charme en karakter. Of u nu op zoek bent naar cultuur, geschiedenis of natuur, Hilvarenbeek, Diessen en Westelbeers bieden een scala aan ervaringen die u zullen betoveren en inspireren. Plan uw bezoek en dompel uzelf onder in de warme en gastvrije sfeer van Noord-Brabant!


Hilvarenbeek


Hilvarenbeek rijk aan historie


Een pittoresk dorp met een rijke historie, gekenmerkt door zijn prachtige Vrijthof. De monumentale kerken, oude boerderijen en gezellige terrasjes geven het dorp een bijzonder karakter. Breng een bezoek aan het Museumbrouwerij De Roos, het laatste authentieke dorpsbrouwerijmuseum van Nederland, en proef hier het ambachtelijke bier. Voor de natuurliefhebbers is Beekse Bergen, met zijn safaripark, speelland en vakantiepark, een must-visit.


Ontdek de groene omgeving van Hilvarenbeek.


Evenementen Hilvarenbeek

Tripadvisor Hilvarenbeek

VVV Hilvarenbeek

Bezoek Hilvarenbeek

Uitjes Hilvarenbeek

Dagje uit Hilvarenbeek

Evenementenkalender Hilvarenbeek

Uit met kinderen Hilvarenbeek


Diessen

Gelegen aan de oevers van de rivier de Reusel, biedt Diessen zijn bezoekers een intieme ervaring. De Mariakapel, een belangrijk bedevaartsoord in Noord-Brabant, is zeker een bezoek waard. Elk jaar komen er talloze pelgrims en toeristen om deze serene plek te bezoeken en om de prachtige fresco’s en glas-in-loodramen te bewonderen. Maak een wandeling door het dorp en geniet van de authentieke sfeer die Diessen te bieden heeft.


Geniet van de prachtige omgeving en natuur van Diessen


Evenementen Diessen

Tripadvisor Diessen

Bezoek Diessen

Uitjes Diessen

Dagje uit Diessen

Evenementenkalender Diessen

Uit met kinderen Diessen


Westelbeers

Dit charmante dorp is een paradijs voor natuurliefhebbers. Westelbeers ligt te midden van uitgestrekte heidevelden, dichte bossen en glinsterende vennen, waardoor het de perfecte bestemming is voor wandelaars en fietsers. Het Landschapspark De Groote Beerze nodigt u uit voor een verkwikkende wandeling langs kabbelende beekjes en door eeuwenoude bossen. Na een dag van verkennen, kunt u tot rust komen in een van de gezellige cafés of restaurants in het dorp.


Ontdek de prachtige flora en founa van Westelbeers


Evenementen Westelbeers