Life & Garden in omgeving Etten-Leur,

Life & Garden
Etten-Leur

Life & Garden is een samenwerkingsverband tussen tuincentra in Nederland. Bij ons in de winkel kunt u altijd terecht voor professioneel en persoonlijk advies voor huis en tuin. Groen is de basis en daarnaast hebben we een groot assortiment cadeau en sfeerartikelen. Natuurlijk hebben we ook alles om uw tuin in te richten en te onderhouden. Bij een aantal van onze tuincentra vindt u ook dierbenodigdheden. De vrouw staat bij Life & Garden centraal, maar ook man en kinderen zijn van harte welkom.

Samen kunnen we jouw tuin en woonkamer omtoveren tot de meest sfeervolle plek waar je helemaal blij van wordt. Wij verrassen je graag met de mooiste en meest trendy tuin-, groen- en deco-concepten, tuinmeubelen en accessoires. Bovendien kan je bij onze blijmakers terecht voor professioneel en eerlijk advies. Mogen we je verwelkomen? Worden we blij van!Advies

Assortiment


Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 09:30 - 18:00
Life & Garden
Lage Vaartkant 11
4872 NC Etten-Leur

076 503 4956
Openingstijden
Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

In de omgeving

Reviews op Google
 • Raoul Slavenburg - de Jong
  Raoul Slavenburg - de Jong
  in de afgelopen week
  8

  Leuk tuincentrum, met buiten de plantjes om een ruim assortiment woonaccessoires, geur diffusers en allerlei. Vaak prettige kortingen.

 • Jozefien de Schutter
  Jozefien de Schutter
  2 maanden geleden
  8

  Mooie hortensia gekocht, plus nog wat kleine plantjes. Zeer behulpzaam personeel. Chapeau

 • Oliver Seiffert
  Oliver Seiffert
  3 maanden geleden
  6

  Leuke winkel ... Hebben zowat alles wat je nodig hebt om te tuinieren. En ook het personeel is altijd behulpzaam en vriendeijk. Het is wel moelijk om iemand te vinden die dan echt verstand van planten heeft, maar hey bij de Mediamarkt werken ook niet alleen "eletrotechnonerds"... Wel erg is, als je van aarden potten wilt kopen en bang moet zijn, dat ze op dat karretetje, met die irrietante ondergrond door de vibraties kapot gaan (ja 2 van 6 zijn kapot). Ik kom terug 💚

 • Arnold Glerum
  Arnold Glerum
  2 weken geleden
  8

  Een mooi tuincentrum, wel even sparen!! Is best aan de prijs.

 • Karen Lem
  Karen Lem
  een maand geleden
  10

  Mooie winkel met aardige medewerkers. De planten en bomen staan er mooi en gezond bij. Ruime parkeerplaatsen en alles goed geregeld. Eventueel leuk om te combineren met tuincentrum de Evenaar die er vlakbij ligt.