Life & Garden, Etten-Leur

Life & Garden is een samenwerkingsverband tussen tuincentra in Nederland. Bij ons in de winkel kun je altijd terecht voor professioneel en persoonlijk advies voor huis en tuin. Groen is de basis en daarnaast hebben we een groot assortiment cadeau en sfeerartikelen. Natuurlijk hebben we ook alles om jouw tuin in te richten en te onderhouden. Bij Life & Garden Etten-Leur kun je ook terecht voor alles voor jouw huisdieren.

 

 

BARBECUE

In onze barbecue showroom vind je allerlei hoogwaardige barbecues zoals Weber, The Bastard, Cobb en OFYR. Geniet optimaal van het buiten koken met hoge kwaliteit barbecues waarop je de lekkerste gerechten kunt maken. Perfect voor een gezellige avond met vrienden en familie.

 

 

SODA SHOP

Op onze Soda Shop afdeling scoor je voordelig diverse soorten frisdrank. Erg handig voor een dagje erop uit, onderweg maar het is ook heerlijk voor thuis.

 

TUINMEUBELEN

Zo een perfecte zomeravond is pas echt compleet met een comfortabele loungeset erbij. Bezoek onze tuinmeubelen afdeling en kom lekker proefzitten! Naast allerlei schitterende loungesets hebben we ook diverse diningsets. 

 

 

VROLIJKE PLANTEN

Geniet van vrolijke, kleurrijke planten. Je vindt bij Life & Garden Etten-Leur een ruim assortiment aan planten. Kom gezellig langs bij Life & Garden Etten-Leur en laat je verrassen!

 

 

Samen kunnen we jouw tuin en woonkamer omtoveren tot de meest sfeervolle plek waar je helemaal blij van wordt. Wij verrassen je graag met de mooiste en meest trendy tuin-, groen- en deco-concepten, tuinmeubelen en accessoires. Bovendien kan je bij onze blijmakers terecht voor professioneel en eerlijk advies. Mogen we je verwelkomen? Worden we blij van!


Advies

Assortiment


Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 11:00 - 17:00
Life & Garden
Lage Vaartkant 11
4872NC Etten-Leur
Noord Brabant
076 503 4956
etten-leur@etten-leur.lifeandgarden.nl
Openingstijden
Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00
Reviews op Google
 • Raoul Slavenburg - de Jong
  Raoul Slavenburg - de Jong
  4/5

  Leuk tuincentrum, met buiten de plantjes om een ruim assortiment woonaccessoires, geur diffusers en allerlei. Vaak prettige kortingen.

 • Jozefien de Schutter
  Jozefien de Schutter
  4/5

  Mooie hortensia gekocht, plus nog wat kleine plantjes. Zeer behulpzaam personeel. Chapeau

 • Oliver Seiffert
  Oliver Seiffert
  3/5

  Leuke winkel ... Hebben zowat alles wat je nodig hebt om te tuinieren. En ook het personeel is altijd behulpzaam en vriendeijk. Het is wel moelijk om iemand te vinden die dan echt verstand van planten heeft, maar hey bij de Mediamarkt werken ook niet alleen "eletrotechnonerds"... Wel erg is, als je van aarden potten wilt kopen en bang moet zijn, dat ze op dat karretetje, met die irrietante ondergrond door de vibraties kapot gaan (ja 2 van 6 zijn kapot). Ik kom terug 💚

 • Arnold Glerum
  Arnold Glerum
  4/5

  Een mooi tuincentrum, wel even sparen!! Is best aan de prijs.

 • Karen Lem
  Karen Lem
  5/5

  Mooie winkel met aardige medewerkers. De planten en bomen staan er mooi en gezond bij. Ruime parkeerplaatsen en alles goed geregeld. Eventueel leuk om te combineren met tuincentrum de Evenaar die er vlakbij ligt.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.