Paardentram ‘t Leersumse Veld, Utrecht

Leersum – Tijdens een fietstocht op het vernieuwde terras genieten van een kopje koffie met zelfgebakken boerencake. Tussen de middag lekker een uitsmijter eten van kakelverse eitjes van de buren of een knalfeest geven met een jubileum of trouwerij. Bij het Leersumse Veld heten Eddie en Jolanda Boonzaaijer u altijd van harte welkom!
Dit voorjaar is het restaurant-partycentrum flink verbouwd. Het nieuwe terras met de robuuste houten palen, de verbouwing binnen en het gerestylede interieur geven de horecagelegenheid nog meer een landelijke uitstraling. Daarnaast staan op de vernieuwde menukaart vooral veel verrassingen en wordt door de kok vooral gebruik gemaakt van regionale producten, zoals kip uit Lunteren en vlees van de lokale slager. Een lekkere frisse wind dus!

 


Vermaak voor kinderen

Natuurlijk staan de vertrouwde pannenkoeken ook op de kaart en kunnen kinderen zich heerlijk uitleven in de speeltuin of bij de kinderboerderij. Met een wandelpony het bos in is natuurlijk ook een groot avontuur en voor de gevorderde ruiter staan altijd op afspraak paarden te trappelen voor een lekkere bosrit. Of maak met de paardentram eens een rondrit langs het prachtige natuurgebied de Leersumse Plassen en sluit af met een hapje en een drankje, een lunch of een lekker diner!


Het Leersumse Veld

Stal het Leersumse Veld ligt in het buitengebied van Leersum, aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse-Heuvelrug. Nabij prachtige bossen, veenplassen en uitgestrekte heide velden. Bij stal het Leersumse Veld kunt u op velerlei gebied recreëren met paarden. Zoals met een grote groep de Utrechtse-Heuvelrug verkennen door middel van een paardentram, huifkar of marathonwagen.


Paardenverhuur

De paarden worden ook gebruikt om samen met u een mooie bosrit te maken onder het zadel. Als u kunt paardrijden dan is er geen begeleiding noodzakelijk. Wilt u leren paardrijden in het bos dan gaat dit uiteraard onder begeleiding. Huur paard €20,00 per uur en voor een uur begeleiding €20,00 extra.


Paardentrams/Huifkar

De Paarden zullen u zelf even uitleggen hoe het in zijn werk gaat: Het doel is om de wagens te laten rollen, voor dit werk zijn wij aangenomen. Wij noemen het werk want er kunnen wel 22 personen in één tram. In onze tramhal staan drie trams waarvan er één ingericht kan worden voor rolstoel gebruikers. U maakt met ons een prachtige route van een uur door het Leersumse Veld. Huur paardentram €95,00 per uur. Huur huifkar 10 personen €80,00.

Home

Diverse Buffetten

Arrangement

Activiteiten

Paarden(tram/huifkar) verhuur 0651603416

Meer in Utrecht
Paardentram ‘t Leersumse Veld
Heulweg 10
3956 KR Leersum
Utrecht
0343 481 264

In de omgeving