€€ €€€€

Restaurant – pizzeria Columbia, Cadzand

Menukaart

Afhaalkaart

Reserveren


Ons restaurant

is modern en sfeervol

Aan Boulevard De Wielingen 35 te Cadzand-Bad vindt u een sfeervolle eetgelegenheid. Bij ons kunt u terecht voor lekker betaalbaar eten, gezelligheid en kwaliteit.

 

Restaurant – Pizzeria Columbia serveert behalve overheerlijke pizza´s, ook pasta´s, pannekoeken (o.a. zoet, hartig, vegetarisch), poffertjes, heerlijke vis- en vleesgerechten, diverse nagerechten en ijscoupes. Verder hebben we een ruime keuze uit vers gebak.


Gezellig eten!

in Cadzand-Bad

Ons restaurant bevindt zich midden in de badplaats Cadzand-Bad, op steenworp afstand van de duinen, het strand en de zee.

 

Bij ons kunt u genieten op het royale terras of binnen in een gezellige omgeving.

Er is een ruime parkeergelegenheid voor de deur. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant.


Contact opnemen


Meer in Zeeland
Vandaag geopend 09:00 - 21:00
Restaurant – pizzeria Columbia
Boulevard de Wielingen 35
4506 JK Cadzand
Zeeland
0117 396 010
info@restaurantcolumbia.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag 09:00 - 21:00
Reviews op Google
 • Mario Ghijs
  Mario Ghijs
  4/5

  Mooi, verzorgd restaurant. De bediening kon wel sneller, er was weinig volk in de zaak en we hebben toch enige tijd op ons eten moeten wachten. Veel gerechten op de menukaart waren niet te krijgen, omdat de voorraad op was. De uitleg hiervoor was dat het restaurant een week ging sluiten. De porties waren eerder beperkt. Bijvoorbeeld je krijgt één kommetje friet voor drie personen. We hebben er één bijbesteld, en dan nog hadden we niet voldoende. De borden waren wel verzorgd.

 • Annelies Zegels
  Annelies Zegels
  4/5

  Pizza´s en vispannetje besteld. Eten kwam mooi op tijd terwijl het toch redelijk druk was. De pizza´s zijn groot en goed belegd, lekkere korst. Het vispannetje was heel lekker en smaakte heel vers. De saus was heerlijk om met de frietjes verder op te soppen. 😁 De ijscoupes waren heel groot, maar het ijs zat vol ijskristallen en de chocoladesaus was koud en kwam uit een flesje en dat is niet zo lekker. Heel vriendelijke bediening die ook alles goed in het oog hield.

 • Paul Koster
  Paul Koster
  5/5

  Altijd vriendelijk, hoe laat ook. Pizza's zijn geweldig.Aardige mensen. Prijs is in overeenstemming met de kaart. Fijn buiten zitten

 • Gerard Beerens
  Gerard Beerens
  4/5

  Over het niets te klagen bediening ok maar onduidelijke info daar heb ik n hekel aan n website met menu prijzen die 25- 30 % afwijken dat klopt niet. Website moet nog worden aangepast , amehoela is colombiaans voor t komt wel ! Gr gerard

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.