Keurslager Tim de Gier, Nijkerk


Op zoek naar het lekkerste vlees van Nijkerk? Tim en zijn team staan voor u klaar om u een deskundig stukje advies te geven. Op onze website kunt u terecht voor heerlijke vers belegde broodjeshapjes schalen, uitgebreide buffetten en subliem barbecue vlees. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het verzorgen van complete partijen. Stop met zoeken en kom langs in onze winkel of bestel in onze webshop en laat u verrassen.

Webshop


Vleeswaren

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment vleeswaren. Deze worden grotendeels door onszelf gemaakt in ons eigen worstmakerij. We snijden de vleeswaren vers voor u af!


Van de grill

De producten van onze grill horen echt tot onze specialiteiten. Dagelijks draait de grill voor de heerlijkste geurige producten zoals spareribs, gehaktballen, grillworst en noem maar op. In het weekend hebben we een ruimer assortiment grillproducten.Broodjes

Catering

Maaltijden


Meer in Flevoland
Vandaag geopend 08:00 - 18:00
Keurslager Tim de Gier
Wheemplein 87
3861 BB Nijkerk
Flevoland
033 245 1376
info@timdegier.keurslager.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 07:30 - 16:30
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Martinique Schog
  Martinique Schog
  4/5

  Tijdens ons verblijf op de Eemhof hebben wij hier een gourmetschotel besteld. Ontzettend lekker en uitstekende service. In mei gaan we terug naar de Eemhof en zullen we zeker bij deze slager weer een pakket bestellen.

 • Marieke van Leeuwen- van Nimwegen
  Marieke van Leeuwen- van Nimwegen
  5/5

  Heerlijke hapjes pan gehaald, goede service!

 • John Jager
  John Jager
  5/5

  De lekkerste droge worst met kruid nagelen , van de gehele omgeving. Zelfs mijn familie uit Groningen kan dat beamen. Qua kwaliteit gelijkwaardig aan Slagerij Westerman uit Veendam.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.