Meydani Restaurant Nijkerk, Nijkerk

ReserverenDe menukaart van Meydani Restaurant is divers. Je kan er bijvoorbeeld terecht voor heerlijke authentieke curry’s, vegetarische lasagne’s, pasta’s, verschillende mediterrane en oosterse tapenade’s. Maar ook een lekkere steak of kip gerechten van de houtskoolgrill. Moeite met keuze maken? Geen probleem, kies dan voor shared dining. Een greep uit verschillende voor en hoofdgerechten welke op tapas wijze worden geserveerd.

Naast het heerlijke eten kan je bij Meydani ook cocktails, virgin cocktails en verschillende wijnen bestellen.


Menu

Sfeerimpressie

ContactDe eigenaar:

”Mijn doel is om de Nijkerkers kennis te laten maken met deze bijzondere keuken. Wij zijn met dit concept uniek in de omgeving. We zijn overtuigd dat dit concept een mooie toevoeging zal zijn voor Nijkerk. Service, beleving, vers eten, bijzondere smaken, dat zijn mijn speerpunten.”

Meer in Flevoland
Vandaag geopend 16:00 - 22:00
Meydani Restaurant Nijkerk
Vetkamp 8
3861 JP Nijkerk
Flevoland
033 466 8539
info@meydani.nl
Openingstijden
Maandag 16:00 - 22:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 16:00 - 22:00
Zaterdag 16:00 - 22:00
Zondag 16:00 - 22:00
Reviews op Google
 • Annemarie Docter
  Annemarie Docter
  5/5

  In de Corona tijd beginnen is niet makkelijk. Wat doe je dan? Gewoon beginnen met goed en vers eten. Wij namen ‘Sharing is Carina’. We kregen fijne porties met allerlei heerlijke gerechten. Ook de koffie is echt een aanrader (broer van de eigenaars heeft een expressobar dus koffie van heerlijke Italiaanse bonen). Mooie aanwinst voor nijkerk! Goede bediening, vriendelijke jonge gedreven eigenaar met hart voor de zaak! De eigenaar heeft ook nog leuke plannen met de zaak als het gaat lopen dus we gaan hem volgen op socials.

 • Judith Van Malestein
  Judith Van Malestein
  5/5

  Echt een aanrader! Eigenlijk alleen maar pluspunten: allereerst een goede en leuke bediening die regelmatig komen vragen of alles naar wens is. Een nette gastheer die na afloop even een praatje kwam maken en interesse toonde. Het eten was heerlijk en voldoende keuze voor een betaalbare prijs. Er werd goed mee gedacht met allergieën. Al met al een aanrader om lekker te gaan eten!

 • Paul Lemmens
  Paul Lemmens
  5/5

  Wat een goed restaurant!! Heel toevallig komen we hierbij uit. Nu voor de 2e maal gegeten tijdens onze vakantie. Lekker eten, mals vlees lekkere groenten, vriendelijke bediening. Als je houdt van iets anders dan is dit jouw adres om te komen eten. Eigenaar is nog pas geleden begonnen. Een dikke 10 voor dit restaurant.

 • Pancho Villa
  Pancho Villa
  5/5

  We hebben er net gegeten en wat was het lekker. De prijs kwaliteit verhouding is meer dan voldoende, goed eten voor een nette prijs. Dit restaurant is een aanwinst voor Nijkerk en ik zal het zeker bij mijn vrienden aanbevelen.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.