Golden Wok Paleis in omgeving Smilde, Friesland

Golden Wok Paleis
Smilde, Midden-Drenthe

Golden Wokpaleis is een gezellig wokrestaurant waar u met familie, vrienden en/of collega’s onbeperkt kan genieten van een uitgebreide variatie van verse en smakelijke Chinese en Japanse gerechten die u ter plaatse kunt laten bereiden. In combinatie met een rijkelijk gevuld buffet van heerlijke warme en koude gerechten. Als afsluiting van uw maaltijd kunt u van het dessert genieten die u kunt samenstellen van de fruit- en ijsbuffet.

 

Wokken is een razendsnelle en gezonde Aziatische kooktechniek. Wokken is het bakken van een mengsel van verse ingrediënten in een wok, in sterk verhitte olie en op een hoog vuur. Hierbij wordt het gerecht continu omgeroerd door de kok met een saus naar keuze. De ingrediënten worden eerst in heet water kort geblancheerd, voordat het in de wok gaat. Hierdoor blijven kleur, smaak en voedingsstoffen optimaal bewaard en blijven de ingrediënten mooi stevig van structuur.

 

Vergeet niet om de afhaalpagina te bekijken, élke maand is er een nieuw maandmenu!

Meer in Friesland
Vandaag geopend 16:30 - 22:00
Golden Wok Paleis
Rijksweg 35
9422CC Smilde
Friesland
0592-415355
info@goldenwokpaleissmilde.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 16:30 - 22:00
Woensdag 16:30 - 22:00
Donderdag 16:30 - 22:00
Vrijdag 16:30 - 22:00
Zaterdag 16:30 - 22:00
Zondag 16:30 - 22:00

In de omgeving

Reviews op Google
 • Spanjard
  Spanjard
  5 maanden geleden
  8

  Gezellig druk restaurant en handige speelhoek voor de kinderen. Parkeren is geen probleem en het personeel is vriendelijk. Er loopt wel 1 onverzorgde chinees rond in zijn kloffie die vermoedelijk de eigenaar is en iedereen af en toe scherp houdt. Dit is niet storend maar valt zeker op. Ik vind de gewone Chinese gerechten niet super lekker bij deze chinees dus daarvoor hoef je van mij niet terug te komen. Wok en Grill zijn dik in orde en maken het minder lekkere Chinese eten goed. Het koude buffet vind ik samen met ruime keuze aan sushi heel geslaagd. Onze kinderen spelen heerlijk achterin terwijl wij rustig kunnen eten dat vind ik een dikke pluspunt.

 • Rob Verboekend
  Rob Verboekend
  11 maanden geleden
  8

  Lekker gegeten. Niet duur en drank is inclusief

 • R Steenbergen
  R Steenbergen
  3 maanden geleden
  8

  Bereikbaarhied en parkeerruimte voldoende, achterom parkeren iets lastig. Redelijke keuze aan voorgerecgten. Voldoende keuze aan warme gerechten, keuze qua nagerechten wat minder. Bediening zeer vriendelijk, zitgelegenheid prima. Toiletruimte heren zwaar onvoldoende, behoeft echt een complete renovatie. Net geen 4 sterren wat mij betreft.

 • Jan
  Jan
  2 maanden geleden
  8

  Lekkere rijsttafel als afhaalgerecht gehaald. Klantgericht, vriendelijk en snel.

 • Margriet Wijnveen
  Margriet Wijnveen
  3 maanden geleden
  8

  Lekker gegeten. Prima kwaliteit en uitgebreide keuzemogelijkheden. Goede bediening, we gaan zeker weer.