Brasserie De Onthaasting, Mol

Menukaart

Suggesties


Hier stopt de tijd even.


Kom genieten van smaakvolle gerechten, frisse cocktails of gewoon een goed glas op ons zonnig terras.


brasserie sfeervolle eethoek met houten meubels en planten


Eten & Drinken

Zin in een snelle lunch, een gezellige maaltijd of gewoon wat fingerfood met vrienden?
Onze kaart biedt voor elk wat wils: klassiekers, verrassende suggesties en seizoensgebonden lekkernijen.
Ook aan de kleintjes is gedacht: in onze speelhoek kunnen ze zich helemaal uitleven terwijl jij onthaast.


brasserie inkom met balie en verlichte bar in klassieke stijl


Onze troeven op een rij

  • Groot tuinterras, perfect op zonnige dagen
  • Fingerfood & huisgemaakte cocktails
  • Kindvriendelijk: speelhoekje binnenin
  • Ruime zaal voor vergaderingen of feestjes
  • Open van 9u tot 23u (keuken tot 21u30)
  • Parkeren voor de deur (opgelet: parkeermeters én -wachters!)

brasserie loungehoek met leren stoelen en knusse verlichting


Zaalverhuur

Contact


brasserie speelhoek voor kinderen met glijbaan en roze ballonnen

Meer in België
Vandaag geopend 09:00 - 23:00
Brasserie De Onthaasting
Laar 14
2400 Mol
België
14 75 58 48
info@onthaastingmol.be
Openingstijden
Maandag 09:00 - 23:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 23:00
Vrijdag 09:00 - 23:00
Zaterdag 09:00 - 23:00
Zondag 09:00 - 23:00
Reviews op Google
  • Erwin Marsilje
    Erwin Marsilje
    4/5

    Eenvoudig en beetje rommelig ingerichte zaak waar we erg vriendelijk werden ontvangen. Er was een flinke speelruimte voor kinderen dus echt rustig eten kan je hier niet. De bediening was netjes, stond ons goed te woord en liet ons niet lang wachten. Het eten was een heerlijke beleving aan smaken en hier was aan af te leiden dat er een kok met verstand van zaken in de keuken staat. Geen alledaagse smaken maar echt een beleving om hier te eten. Normaal zou ik ook 5 sterren willen geven voor de kwaliteit van het eten maar helaas heeft onze (volgens mij) toch zeer ervaren kok een doodzonde begaan. De steak van mijn vrouw was medium besteld maar was wellicht done gebakken. Mijn rib-eye was medium rare besteld maar werd medium geserveerd. Ik kan de kok dan ook aanbevelen niet op zijn ervaring te vertrouwen maar op basis van een thermometer zijn vleesch te bakken. Dan weet je zeker dat je altijd goed zit. Kern 38 graden voor medium rare en 40 tot 42 voor medium, waarna een paar minuten rust gegeven wordt en je steak zal echt goed bevallen bij je klanten. Toch geef ik een dikke verdiende 4 sterren voor dit restaurant. De beleving van smaken was echt zeer goed en ben met een erg fijn gevoel weg gegaan. De gratis koffie van de serveerster vanwege het steak "foutje" was ook erg netjes.

  • freelance service
    freelance service
    5/5

    Een charmante zaak met karakter, vriendelijke service en een verassende lekkere kaart.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.