McDonald’s Mol in omgeving Mol,

McDonald’s Mol
Mol, Antwerpen

U bent van harte welkom in ons nieuwe én gezellige restaurant!

Kom genieten van uw vertrouwde producten op onze designstoelen en barkrukken, lederen Chesterfield zetels en terras loungestoelen.

Wij bieden u ook gratis Wi-Fi, vier bestelkiosken en een Gym & Fun voor de kinderen

Maak ook kennis met onze tafelbediening.

Voor al onze acties en evenementen zie onze Facebook pagina

Meer in België
Morgen geopend 09:00 - 04:00
McDonald’s Mol
Kruisven 34
2400 Mol

014 32 07 85
Openingstijden
Maandag 09:00 - 00:00
Dinsdag 09:00 - 00:00
Woensdag 09:00 - 00:00
Donderdag 09:00 - 00:00
Vrijdag 09:00 - 04:00
Zaterdag 09:00 - 04:00
Zondag 09:00 - 00:00

In de omgeving

Reviews op Google
 • Rudi van den Bogaert
  Rudi van den Bogaert
  2 maanden geleden
  8

  De producten zijn prima, de bediening enigzins traag, de toiletten zijn redelijk proper, maar moet ik nu met mijn 'vuile' handen de deur openen om mijn handen te kunnen wassen bij de zeer innovatieve kranen. Dan is er nog de niet hygiënische vuilbak, vette vingers na het legen van het blad... Gezien de aanwezigheid van een virus, stel ik voor 1x per uur met desinfectie middel, klinken, bestelzuil en afvalklep te doen reinigen.

 • David Westerhof
  David Westerhof
  9 maanden geleden
  4

  We zijn hier in de buurt op vakantie en kwamen vanuit geel deze richting op dachten we kunnen hier vast even wat eten Aankomst van de parkeerplaats naar het restaurant zag er netjes uit Besteld via de table service duurde wel eventjes voor het eten kwam.. Helaas was de friet erg hard en niet lekker Het terras achter het filliaal was echt smerig.. Prullenbak was overvol kon niks meer bij lagen 10 tallen dienbladen erop met het gevolg dat mensen het er maar naast gaan zetten/gooien De 2 hamburgers die we besteld hadden waren gelukkig wel lekker

 • Loïc Vandegaer
  Loïc Vandegaer
  2 maanden geleden
  2

  Dit kan echt NIET meer. Mijn overbuurvrouw en ik zaten in de wagen snakkend naar een lekkere burger van de mcdo. Toen we eindelijk arriveerden, onze bestelling kregen en onze mond vol water stond, merkten we dat de frieten HALF gebakken waren, zout AFwezig en tot slot kregen we ook nog eens de FOUTE burger. Ik maakte een mopje over een royal crispy bacon en plots was de bestelde Big Mac hierin verandert. Het SPOOKT hier...

 • Anthmann -
  Anthmann -
  2 maanden geleden
  2

  De nieuwe crispy chicken wrap bestellen en dan die mottige maredsous versie mee krijge in den drive... Slechtste Mcdo van België! En voor alle duidelijkheid aantal sterren is ni gebaseerd op één bezoek... Keuken trekt in Mol op niets! Ikea pakketten in een doosje, burgers met mayonaise ipv de originele saus, 9 vd 10 koud vlees en koude platte friete... De lijst is eindeloos! Die ene ster is enkel en alleen voor de vriendelijke service.

 • Nick Van Bael
  Nick Van Bael
  6 maanden geleden
  2

  Als het nu druk is of erg kalm, dat maakt niet uit! De tafels zijn altijd vies! Ook trage bediening.