Fruitbedrijf De Marwijkshof, Marwijksoord

Fruitbedrijf De Marwijkshof Goense


Welkom!

bij Fruitbedrijf De Marwijkshof!

Fruitbedrijf Landwinkel Goense is gelegen in Marwijksoord, een Drents gehucht gelegen in de prachtige natuur te midden van het Nationaal Beek en Esdorpenlandschap Drentsche Aa. Fruitbedrijf Landwinkel Goense teelt sinds 1999 zwarte, rode, witte en blauwe bessen, frambozen, bramen, kruisbessen en appels in de keurig verzorgde fruittuin in Marwijksoord. Sinds 1 juli 2020 hebben Peter en Marloes Smid het fruitbedrijf overgenomen van oprichters Kees en Ria Goense.

Alle vruchten worden in het oogstseizoen vers in de Landwinkel verkocht en tevens verwerkt tot meer dan 40 ambachtelijke Drentse streekproducten. Daarnaast bent u in de Landwinkel aan het juiste adres voor een mooi en smaakvol streekproductenpakket voor bijvoorbeeld een verjaardag of relatiegeschenk.

 


Zelfgemaakte en verse sap


Ga voor PUUR! Beleef het Landleven.

Fruitbedrijf Landwinkel Goense maakt deel uit van de Landwinkel Coöperatie. Boerderijwinkels die zijn aangesloten bij Landwinkel hebben een ruim assortiment ambachtelijke producten. Dat is het grote voordeel van een coöperatie samenwerkende agrarische ondernemers: zij wisselen hun producten uit. Zo wordt het zwarte bessensap van Fruitbedrijf Landwinkel Goense bijvoorbeeld door een kaasboerderij aan de andere kant van het land verkocht!


Eerlijke streekproducten uit Drenthe.

Fruitbedrijf Landwinkel Goense is met meer dan 40 Drents Goed Streekproducten de grootste producent van Drents Goed Streekproducten. De bij DrentsGoed aangesloten ondernemers zijn trots op hun product en staan garant voor kwaliteit, streekgebondenheid en een ultieme beleving van regionale tradities. Drents Goed Streekproducten vindt u natuurlijk bij Fruitbedrijf Landwinkel Goense, maar ook in diverse Drentse supermarkten, restaurants en overige verkooppunten.


De leukste en origineelste cadeau's bij landwinkel Goense


Producten

Activiteiten

Over ons

Contact

Cadeau

 


De verste groenten en fruit bij Fruitbedrijf De Marwijkshof

Meer in Drenthe
Morgen geopend 09:00 - 17:00
Fruitbedrijf De Marwijkshof
Marwijksoord 21a
9448 XA Marwijksoord
Drenthe
0592 242 769
info@landwinkelgoense.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Hubert Hakkens
  Hubert Hakkens
  5/5

  Fruitbedrijf/Landwinkel Goense is een bijzonder prettige winkel en plek om een tijdje te vertoeven. Voor ons een heerlijke tussenstop tijdens fietsritten en een mooie gelegenheid om nog wat boodschappen te halen. Er zijn picknicktafels/terrasjes, er worden leuke activiteiten georganiseerd (boerenfietstocht, zelfpluktuin, speur- en puzzeltocht, etc.) en het assortiment is uitgebreid (groenten, fruit, meel, brood, zuivel, vlees en nog veel meer) en vers. Je kan er tevens cadeaumanden (laten) maken. Zelf zijn we erg dol op de kippenmeiden, die tijdens de lunch en het lekker bakje koffie worden aanschouwd en beluisterd. Het personeel is vriendelijk en zorgzaam, de ruimtes zijn schoon en buiten is er genoeg om te bekijken. Voor elk wat wils dus, wij hebben er in ieder geval twee uur fietsen voor over (en weer terug)!

 • Henk Dröge
  Henk Dröge
  4/5

  Keurige winkel met vriendelijk personeel. Ruime parkeergelegenheid

 • Sebastiaan de Kluijver
  Sebastiaan de Kluijver
  5/5

  Hele leuke uitleg “honing slingeren” gevolgd. Leuk georganiseerd door de landwinkel en de lokale imker

 • Sjoerd Buurman
  Sjoerd Buurman
  5/5

  Heel leuk om met de kinderen naar toe te gaan. Je kan hier zelf fruit plukken of verdwalen in de maisdoolhof. Er is voldoende speelgelegenheid en de winkel zelf heeft een heel breed assortiment. Ik kan de wijn van witte bessen en kruisbessen van harte aanbevelen.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.