€€ €€€€

Lunings Restaurant, Ruinen

Meer in Drenthe
Morgen geopend 10:00 - 20:00
Lunings Restaurant
Brink 1
7963 AA Ruinen
Drenthe
0522 471 238
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 20:30
Zaterdag 10:00 - 20:30
Zondag 10:00 - 20:30
Reviews op Google
 • Janny Van Der Zee
  Janny Van Der Zee
  5/5

  Heel erg smaakvol ingericht. Gezellige ambiance. Buiten fijn terras, met overkapte veranda. Vriendelijk bediening

 • B Habibi
  B Habibi
  5/5

  Aangename tijd hier gehad, in de watten gelegd met vriendelijke en vlotte bediening, lekker en vers eten en ook de prijs viel mee. We hadden de wagyu burger en root beet burger en als toetje een oud wijf (advocaat boerenjongens en ijs) en sorbet. Als ik iets ter verbetering zou moeten noemen is het dat in de sorbet veel kiwi zat. Niet iedereen kan kiwi verdragen en daar ben ik er een van. Maar het smaakte allemaal goed! Mooi op een binnenplaats , ruim terras en ook binnen alles schoon en netjes.

 • Wilfred Zweverink
  Wilfred Zweverink
  3/5

  Met de MG club op pad, kwamen met c.a. 10 man binnen, fraaie locatie, maar daar is het wat mij betreft ook wel mee gezegd. In de categorie "Deur dicht!" geen warm welkom, ik snap dat de stookkosten hoog zijn momenteel, maar deurdrangers bestaan al heel lang. Maar goed, tafels aan elkaar geschoven en de menukaart doorgenomen, mijn reisgezel schrok van de prijzen, €18 voor een broodje hamburger is ook niet mals, het eten hopelijk wel. Niet dus. Een kale Tosti kost al een vermogen, wel een zakje Heinz ketchup erbij. De gehaktbal met brood à €12 moet uitblinken voor die prijs.. Ook al niet, vrij smakeloze, droge bal van gemiddelde grootte, twee sneetjes bruin brood erbij, ik moest nog vragen om boter en mosterd, ik kreeg 2 plastic kuipjes en 2 standaard zakjes mosterd. Garnituur bestaat uit een stukje sla, twee dunne schijfjes komkommer en een schijfje waterige tomaat. Hier komen we niet weer...

 • Andre
  Andre
  5/5

  Heel gezellig restaurant. Vriendelijke gastvrije bediening. Tappas of "gewone" gerechten. Niet een heel grote kaart maar wel erg lekker eten. Biefstuk en spareribs zeer goed. De spareribs zijn wel een uitdaging om op te krijgen. Een gewoon bakkie koffie op het terras aan de Brink kan natuurlijk ook.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.