Vakgarage JWS, Zeewolde

Vakgarage JWS te Zeewolde is al jaren actief in autobranche. We zijn aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al de grootste zelfstandige formule in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met 339 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken.

Vakgarage JWS heeft 5 personeelsleden in dienst die samen een hecht team vormen. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis en vaardigeheden om alle automerken uitmuntend te onderhouden. Natuurlijk bent u niet alleen voor het onderhouden van uw auto bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aankoop van een nieuwe auto of een jong gebruikte occasion zult u bij Vakgarage JWS gegarandeerd slagen.


Onze occasions

Onderhoud en reparaties

APK

Diensten

Banden


Meer in Flevoland
Maandag geopend 08:00 - 17:30
Vakgarage JWS
Schepenveld 15
3891 ZK Zeewolde
Flevoland
036 522 1738
receptie@vakgaragejws.nl
Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 13:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Rene van der Kaap
  Rene van der Kaap
  5/5

  Goede service, mijn deuk is weg en ziet er uit als nieuw. Altijd goed werk afgeleverd zonder problemen. Niet perse de goedkoopste.

 • Silvia Tuinman
  Silvia Tuinman
  5/5

  Voor de eerste keer hier geweest, aangenaam verrast. Van tevoren een prijsopgave, ik werd tussendoor gebeld met mogelijke verbeterpunten waar eerlijk bij werd gezegd dat ik het er misschien nog mee zou redden voorlopig. Uiteindelijk de afgesproken prijs betaald.

 • Aline Vanderlinde
  Aline Vanderlinde
  5/5

  Duidelijke afspraken , vriendelijk personeel die uitstekend werk verrichten. Kom hier al jaren tot volle tevredenheid

 • Marteijn Nouwens
  Marteijn Nouwens
  5/5

  Goede service en netjes geholpen

 • Theo Roos
  Theo Roos
  5/5

  Top bedrijf. Ook zeer goede after service. Auto van zoon grote beurt gehad, die zeer goed is uitgevoerd. Maar desondanks sloot carterdop niet geheel goed af, mogelijk door slijtage van carter zelf. Opnieuw nieuwe carterdop geplaatst Door de lekkage olievlekken op nieuwe oprit. 2 grote bussen vet-oplosmiddel gekregen met de opmerking dat mocht dat niet lukken ze blijven werken aan een oplossing. Dat vind ik werkelijk top.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.