Attractiepark Duinen Zathe, Appelscha


Het attractiepark

Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud.

All inclusive pretpark

Je betaalt bij ons één entreeprijs voor onbeperkt toegang tot alle attracties inclusief eten en drinken!

Zie de tarieven onder het linkje prijzen.


Attracties Prijzen Contact Park

Meer in Friesland
Vandaag geopend 09:30 - 17:00
Attractiepark Duinen Zathe
Noorder Es 1
8426 GW Appelscha
Friesland
0516 – 430395
info@duinenzathe.nl
Openingstijden
Maandag 09:30 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 09:30 - 17:00
Reviews op Google
 • Hendrika Herder
  Hendrika Herder
  4/5

  Wij hebben gisteren 4 augustus met 2 volwassen en 2 kinderen het park bezocht. Van 10 tot 17.30 hebben wij een prachtige dag gehad!! Van kinds af aan komen wij al in Appelscha, maar zo druk als het gisteren was, kan ik mij niet meer herinneren. Tijden zijn nu anders, corona weet je nog...Maar van dit was er in het gehele park niets van te merken. Buiten kon de mensen massa zich nog redelijk verspreiden, maar binnen was het eigenlijk niet te doen, alles liep door elkaar. Maakte ook niet uit hoe laat je ging eten of koffie/ranja ging halen. Er stond elke keer een rij. De patat, hamburgers en frikadellen vond je in het hele park terug (op de grond dan)omdat de mensen ergens in het park een plekje zochten om te kunnen eten. Al met al hebben wij toch een prachtige dag gehad. Waar jezelf ook nog een grote bijdrage in hebt. Maar rest mij nog wel één vraag; Ik lees in de antwoorden op de recensies dat het park momenteel(coronatijd) de helft van het maximale aantal bezoekers toe laat. Wat is dan het maximale aantal bezoekers voor Duinenzathe ?

 • dennis van waard
  dennis van waard
  4/5

  Voor de wat kleinere onder ons. Een netjes en leuk park ondanks dat je constant kunt eten en drinken. (All-in) werd het een stuk beter bij gehouden dan ik verwacht had. Was er zelf met me dochter van 9 jr. Ze heeft zich goed vermaakt de heledag ook in het verkeers park door dat er personeel als politie bij rond rijden en de kinderen of volwassenen die ook mee kunnen rijden dan ook echt op het niet na leven van de verkeersregels aan spreken Dit laatste heeft wel indruk achter gelaten. Doordat ze een waarschuwing kreeg om dat ze meerdere keren niet naar de borden gekeken had. En ze wilde haar jeugd rijbewijs echt niet kwijt. Dus eveneens erg educatief

 • M V
  M V
  4/5

  Leuk park, was boven verwachting. Het was behoorlijk druk (zomervakantie). Heel goed onderhouden en prijs is meer dan prima. Qua eten en drinken zou ik een paar dingen veranderen; friet en snacks kunnen ook in papieren bakjes (milieu), watertappunten naast wc's maken (ontlast ook de lange chaotische rij bij de drankjes met voordringers, mensen eten dan ook minder en het is gezonder). Daarnaast hebben we de luxere gezonde upgrades gemist; goede coffee corner met goed gebak, salades etc. Stel dat 10% bezoekers dit zou willen? Het is 2021 en steeds meer mensen willen gezonde opties. Verder; alles helemaal top, ik zou zeker nog een keer terugkomem hier als we in de buurt zijn.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.