€€ €€€€

Golden Wok Paleis, Smilde

Golden Wokpaleis is een gezellig wokrestaurant waar u met familie, vrienden en/of collega’s onbeperkt kan genieten van een uitgebreide variatie van verse en smakelijke Chinese en Japanse gerechten die u ter plaatse kunt laten bereiden. In combinatie met een rijkelijk gevuld buffet van heerlijke warme en koude gerechten. Als afsluiting van uw maaltijd kunt u van het dessert genieten die u kunt samenstellen van de fruit- en ijsbuffet.

 

Wokken is een razendsnelle en gezonde Aziatische kooktechniek. Wokken is het bakken van een mengsel van verse ingrediënten in een wok, in sterk verhitte olie en op een hoog vuur. Hierbij wordt het gerecht continu omgeroerd door de kok met een saus naar keuze. De ingrediënten worden eerst in heet water kort geblancheerd, voordat het in de wok gaat. Hierdoor blijven kleur, smaak en voedingsstoffen optimaal bewaard en blijven de ingrediënten mooi stevig van structuur.

 

Vergeet niet om de afhaalpagina te bekijken, élke maand is er een nieuw maandmenu!

Meer in Friesland
Vandaag geopend 16:30 - 22:00
Golden Wok Paleis
Rijksweg 35
9422CC Smilde
Friesland
0592-415355
info@goldenwokpaleissmilde.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 16:30 - 22:00
Woensdag 16:30 - 22:00
Donderdag 16:30 - 22:00
Vrijdag 16:30 - 22:00
Zaterdag 16:30 - 22:00
Zondag 16:30 - 22:00
Reviews op Google
 • Niels Van Milligen
  Niels Van Milligen
  4/5

  Bij aankomst bij de golden wok, heel erg getwijfeld, of we hier wouden eten, het pand is aan de buitenkant in slechte staat. Uit eindelijk toch maar naar binnen gegaan. We werden ontvangen door een vriendelijke dame. Het eten was goed en erg lekker, ruime keus aan vis vlees en desserts. Binnen was alles ook netjes en schoon.

 • Loek D
  Loek D
  5/5

  afgelopen zondag hier geweest. Wat opviel was dat het personeel zeer vriendelijk was. Het eten was ook erg goed en lekker. De toiletten waren ook zeer schoon en netjes. Eten en drinken zijn onbeperkt en dat voor een lage prijs. Kortom, we gaan hier zeker nog eens terugkomen. Wij raden dit restaurant zeker aan.

 • Evert van Beek
  Evert van Beek
  5/5

  We zijn hier geweest op onze eerste vakantiedag (vrijdag) Het personeel is erg vriendelijk en gastvrij. Het eten is erg lekker en wat ook prettig is, is dat ook het drinken onbeperkt bij de prijs zit inbegrepen. De prijs is laag in vergelijking met andere restaurants. We komen hier zeker nog vaker tijdens onze vakantie.

 • Richie Stonehills
  Richie Stonehills
  4/5

  Helaas kun je er nu niet eten, alleen afhalen is momenteel mogelijk, je kunt ook vooraf bestellen. Qua wokken is het prima, bij mijn laatste bezoek vond ik de nagerechten hoek wat beperkt. De herentoilet was beschamend slecht, alles viel zo ongeveer uit elkaar. Desondanks 4 sterren, goed eten, vriendelijke bediening en voldoende gratis parkeergelegenheid, pad achterom zou nog wat beter kunnen.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.