Albert Heijn Druten, Druten

Ah Druten

Albert Heijn Druten is een grote moderne supermarkt, waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.

 

 

 

In onze winkel is het voor ouderen en kwetsbaren van maandag t/m vrijdag of zaterdag van 7.00 uur tot 9.00 uur mogelijk om rustig boodschappen te doen. Zie onze openingstijden op deze site.

 

 

Bonus 

 

Recepten

 

Meer in Gelderland
Vandaag geopend 08:00 - 21:00
Albert Heijn Druten
Scharenburg 21
6652AK Druten
Gelderland
0487-512085
Openingstijden
Maandag 08:00 - 21:00
Dinsdag 08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag 08:00 - 21:00
Zaterdag 08:00 - 21:00
Zondag 08:00 - 21:00
Reviews op Google
 • alicia jansen
  alicia jansen
  5/5

  Heel groot en heeft veel assortiment goede winkel!!

 • mariska mussers
  mariska mussers
  5/5

  Fijne grote albertheijn was niet druk. De donuts met speculoos en rainbow die waren echt heerlijk.

 • Geert Smulders-Dinh
  Geert Smulders-Dinh
  3/5

  Ik vind het een fijne supermarkt, al is het gericht op snelheid. Weinig kassa's voor de grote boodschap en veel zelfscankassa's. Ik ben een persoon die de meestal eens of twee keer in de week boodschappen doet. Heb dus vaak een kar vol. En met een kar vol vind ik de zelfscankassa niet handig. Omdat ik me dan bekeken voel. Een steekproef heb je dan vaker, sneller. Toch is dat wel een uitkomst. Ik zie het nut van die zelfscankassa's wel.

 • L. v. D
  L. v. D
  3/5

  Normaal een prima winkel, maar sta nu laatste paar weken telkens voor lege (aanbiedings)schappen!! Ja, ik kwam net op een rottijd, maar ik kan niet mn werk vragen even anders te plannen omdat ik anders geen boodschappen kan doen! Het is TE druk, en stonden geen schone karren bij de ingang maar verspreid over de 2 units op de parkeerplaats. Daarnaast houden mensen zich binnen NIET aan de regels en lopen je gewoon strak voorbij zonder afstand en personeel doet hier ook niks aan. Juist om dit te voorkomen bestellen wij al een hele poos, maar ook DAT is niet mogelijk, jaa volgende week pas!! Dan heb ik niks aan de aanbiedingen! Ik heb deze week dus mijn weekboodschappen niet compleet kunnen doen waardoor ik nu met handen en voeten de week moet doorkomen want 2 gerechten waren er niet (compleet) en de andere gerechten zijn maar beperkt houdbaar. Ook zoiets: als je je boodschappen besteld en je besteld 2 verspakketten wordt er totaal niet naar data gekeken, waardoor je soms 2 verspakketten op dezelfde dag zou moeten bereiden. Knap...!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.