Algemene informatie

Vernieuwing en veelzijdigheid op Recreatiepark De Boshoek

Waar vind je nou nog een recreatiepark in Nederland dat zowel vernieuwend is en met de tijd mee gaat als de veelzijdigheid en betrouwbaarheid biedt waarnaar de vakantieganger van nĂș naar op zoek is?

 

Juist, midden op de Veluwe; met de hoogste attractiepark dichtheid van heel Europa. Tevens staat de Veluwe al jaren op de eerste plaats als het gaat om populariteit bij de binnenlandse en buitenlandse toerist. Hier bevindt zich, omringd door de Staatsbossen: Recreatiepark De Boshoek, waar kindvriendelijkheid en persoonlijke service hoog in het vaandel staan.

 

Elk type vakantieganger beleeft zijn ultieme vakantie; van jong tot oud. De sportfanaat showt zijn talent op het veelzijdige sportpark, danst de sterren van de hemel op de dansmat, rijdt een van de mooie paarden bij de ponyclub en gooit uiteraard die strike op de Bowlingbaan. De avonturier gaat op ontdekking in de Klauterhoeve, knuffelen met de dieren van de kinderboerderij of leeft zich uit in een van de speeltuinen. De genieter gaat heerlijk ontspannen in de sauna, het Turks stoombad of gewoon heerlijk zwemmen; binnen of buiten!

 

Parkinformatie

Meer in Gelderland
Harremaatweg 34
3781 NJ Voorthuizen
Gelderland
0342 47 12 97
0342 47 12 97