Bike Tour, Harderwijk

Wij wonen in een prachtige, historische hanzestad waar ik zelf heel graag fiets. Om dit alles aan een breed publiek te laten zien ben ik, Mirjam den Herder-Olofsen “Bike Tour Harderwijk” begonnen. Als geboren, getogen en trotse harderwijker vind ik het leuk om wat te vertellen over onze mooie stad. In bijvoorbeeld de “Highlight tour”, een fietstocht van iets meer dan 2 uur, kan men de mooie plekjes van Harderwijk leren kennen. Er wordt bijvoorbeeld iets verteld over het nieuwe station, palingmuseum en het waterfront. Om de historische bezienswaardigheden ook correct deel te laten zijn van de fietstour is het verhaal hieromtrent afgestemd met de lokale stadsgidsen en “Heerlijk Harderwijk”. De fietstour begint met een kopje koffie bij het palingmuseum en iets lekkers van “Bakkerij Wegerif”. Elke vrijdag en zaterdagmorgen kan deze tour geboekt worden of, is op aanvraag, zelf samen te stellen via info@biketourharderwijk.nl

 


Highlight tour

Lees meer


Countryside tour

Lees meer


Bike, lunch, sup arrangement

Lees meer


Heeft u een bedrijfsfeestje, vrijgezellenfeest of iets anders te vieren? En wilt u liever een andere tijd fietsen, borrelen, high wine/beer of liever een daghap eten aansluitend in het centrum? Mail ons naar de mogelijkheden info@biketourharderwijk.nl


Meer in Gelderland
Maandag geopend 09:00 - 17:00
Bike Tour
Stadsdennenweg 31
3841 GD Harderwijk
Gelderland
06 51749117
info@biketourharderwijk.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Marco van Bemmelen
  Marco van Bemmelen
  4/5

  Leuke fietstocht met Mirjam van Bike Tour Harderwijk. We weten nu veel meer over Harderwijk. Op de fiets zie je toch net even meer dan lopend.

 • Paula van Staalduinen
  Paula van Staalduinen
  5/5

  Was super leuk! Harderwijk heeft een hoop mooie plekken! En een erg goede en enthousiaste gids!

 • J Kleen
  J Kleen
  4/5

  Wil je Harderwijk op een unieke manier ontdekken? Stap dan op de fiets met Mirjam van Bike Tour en leer alle geheimen van Harderwijk kennen. ”Leuke weetjes genoeg”, aldus Mirjam den Herder-Olofsen. Bike Tour Harderwijk is ontstaan uit liefde voor de stad en omdat ze zelf zo graag fietst. ”Ik woon in een prachtige, historische Hanzestad. Als geboren, getogen en trotse Harderwijker vind ik het leuk om mensen onze mooie stad te laten zien.” Bike Tour Harderwijk ”Er zijn zoveel mooie plekken aan de rand van Harderwijk. Lopend kom je er niet zo gemakkelijk, maar op de fiets wel!”, vertelt de Harderwijker enthousiast. Bike Tour Harderwijk heeft samen met de gemeente en lokale stadsgidsen verschillende routes samengesteld. Bij elke route hoort een ander verhaal. Zo kom je al fietsend steeds meer te weten over Harderwijk en haar rijke geschiedenis. Unieke fietsroutes Iedere vrijdag en zaterdag (en op aanvraag ook op andere dagen) kun je mee met de Highlight tour door Harderwijk. In deze tour van ongeveer twee uur laat Mirjam je kennis maken met de mooiste plekjes van de Hanzestad. Ontdek de verborgen steegjes, oude kerken en de vele mooie verhalen. Zo fiets je bijvoorbeeld langs het nieuwe station, het palingmuseum en het waterfront. De fietstour begint met een kopje koffie bij het palingmuseum en iets lekkers van Bakkerij Wegerif. De kosten voor de fietstour zijn twintig euro persoon, inclusief fietsen. Ook kun je, op aanvraag, zelf een tour samenstellen.

 • Celina van de Wiel
  Celina van de Wiel
  5/5

  Echt een aanrader! Samen met moeder en tante een Bike tour gedaan. Erg veel gezien en geleerd over de prachtige stad Harderwijk.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.