Recreatieactiviteiten

Actieve vakantie in Nederland

Wie zegt dat je voor een vakantie met veel actie in het buitenland moet zijn? Een actieve vakantie in Nederland boeken is ook heel eenvoudig; boek bij Recreatiepark De Boshoek. Op Recreatiepark De Boshoek is altijd iets te beleven, voor jong én voor oud. Geniet van een actief weekendje weg in een bungalow voor 2 tot 20 personen. Samen, of met vrienden of familie.


DSC_2741-1024x680Boeren buitenspelen: genieten van het boeren leven met een knipoog!

Boeren buitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Neem deel aan een actief spelprogramma waar plezier en beleving een prominente rol speelt.


ABC_13431-1024x681U waant zich in het tijdperk van Fred Flintstone bij Bedrock Bowling

Gezellig met z’n allen bowlen. Tijdloos en vermakelijk! Of u nu met 4- of 40 personen bent. Sfeer is er altijd in de grot van Bedrock Bowling.


NR9P9932-groot-1024x683Verken de Veluwe in een stoere Buggy

Op verkenning met een stoere buggy. Rijdt een mooie route langs bijzondere plekjes op de Veluwe, zal u veel plezier bezorgen.


Helemaal-Holland-5-1024x680Helemaal Hollands dinerspel

Helemaal Hollands is een dinerspelshow gebaseerd op het bekende “ik hou van Holland”- spel van RTL 4. Hollandse quizvragen, muziekfragmenten, raadspelletjes en diverse unieke kennisvragen over Nederland.


20150423_1310031-576x1024GPS tocht over de Veluwe op de step

Steppen wordt nog leuker als het gaat om een GPS tocht over de Veluwe. Wij voeren een route voor u in en u volgt de route met behulp van het GPS-apparaat op uw step. Verdwalen is niet langer nodig met onze GPS tochten over de Veluwe: u krijgt de kans om de mooiste plekjes te ontdekken! Pak daarom die kans en vraag uw reisgenoten u te vergezellen op deze bijzondere trip.

Meer in Gelderland

Voorthuizen
Gelderland