Pitch en Putt Golf Strand, Ermelo

Voor uw leuke, meest relaxende uitje!

Pitch & Putt Strand Horst is een 18 hole’s par 3 baan aan het prachtige Wolderwijd. Ook onze Beachclub Playa de Veluwe is gevestigd op deze prachtige plek, wij willen u graag de dag van uw leven bezorgen. Met ons enthousiaste personeel doen wij er alles aan zodat uw dag geslaagd is. Arrangement boeken? Ook dat is mogelijk, zowel particulier als zakelijke klant kunt u alles naar uw eigen wensen maken.Arrangement boekenBeachclub Playa de Veluwe

Onze prachtige Beachclub aan het Wolderwijd (Veluwemeer) beschikt over vele mogelijkheden! Zo kunt u bij ons heerlijk genieten op ons privéstrandje, uw bootje aanleggen en genieten van onze fantastische Menu & Drankenkaart. Ook bruiloften, partijen en feesten kunt u organiseren op onze locatie.

De Pitch & Putt baan die aan onze beachclub gelegen ligt bied een prachtig uitzicht voor uw relaxte dag. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u met veel enthousiasme te woord!

Over ons

Menukaart

Contact

Meer in Gelderland
Vandaag geopend 10:00 - 20:00
Pitch en Putt Golf Strand
Palmbosweg 4
3853 LB Ermelo
Gelderland
0341 552 431
strandhorst@pitch-putt.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag 10:00 - 18:00
Reviews op Google
 • n j lop
  n j lop
  5/5

  Heerlijk terras aan het water met een uitzicht waar je u tegen zegt! Heerlijke ligstoelen aan het water en een mooie steiger om lekker een frisse duik te nemen. Ook met de boot kun je hier makkelijk aanleggen voor een hapje en drankje. Fijne vriendelijke bediening op het terras en de mooie menukaart, tegen zeer nette prijzen zorgen er voor dat je extra geniet. Tevens kun je hier een kano, sup of waterfiets huren. Gastvrij genieten op een prachtige plek. Ze hebben tevens inmiddels een Bed & Breakfast hoe mooi is dit aan het Veluwemeer. Echt een verborgen pareltje.

 • Bert Van Den Hoorn
  Bert Van Den Hoorn
  5/5

  Wanneer je aan komt varen komt er iemand helpen met het aanmeren topservice. Het terras aan het water is, vooral met het warme weer, geweldig mooi. Het personeel is vriendelijk, en de lunch prima.

 • Willem Vierhout
  Willem Vierhout
  5/5

  Goed personeel en vriendelijk, grasmat lag er goed verzorgd bij later even wat gedronken aan het water een heerlijk en ontspannen dag

 • Daan van Setten
  Daan van Setten
  5/5

  Leuk dagje uit. Met vriendelijk personeel dat ook alles goed uitlegt.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.