Vliek Tweewielers, Ermelo


Webshop

Service & GarantieVliek Tweewielers is dé fietsenzaak in Ermelo voor het kopen, huren en repareren van uw fiets


Vliek Tweewielers in Ermelo is uw regionale fietsenwinkel. Ons assortiment omvat retro stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen. Daarnaast hebben wij een zeer omvangrijk assortiment onderdelen, accessoires, kleding en kinderzitjes. In onze werkplaats kunt u terecht voor alles wat met fiets reparaties te maken heeft. Onze goed opgeleide monteurs adviseren u over uw fiets en herstellen uw fiets met het nieuwste gereedschap. Service en kwaliteit kunt u verwachten bij Vliek Tweewielers in Ermelo.E-bike specialist Ermelo

Vliek Tweewielers is gespecialiseerd in elektrische fietsen. De nieuwste modellen van Gazelle, Koga, Cube en Cortina staan in de winkel. Laat u daarom informeren in de winkel en maak een proefritje op de nieuwste e-bikes!

Waarom Vliek?Een fiets huren in Ermelo

Ermelo ligt in één van de mooiste fietsgebieden van Nederland. Ervaar de natuur van de Veluwe op een huurfiets van Vliek Tweewielers!

Direct online reserveren


Winkel

Werkplaats

Fietsverhuur


Meer in Gelderland
Morgen geopend 08:00 - 18:00
Vliek Tweewielers
Groeneweg 17
3851 KA Ermelo
Gelderland
0341 559 337
info@vliektweewielers.nl
Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Regina Aarsman
  Regina Aarsman
  5/5

  Helemaal geweldig, wat een service, we zijn uit t bos gehaald met lekke band aangekomen bij de winkel koffie gehad en 10 minuten later zat er een nieuwe binnenband in en konden we weer verder.

 • W Dombo
  W Dombo
  4/5

  Mooie zaak & harde werkers. Communicatief moet er nog wel veel geleerd worden; klanten aankijken tijdens gesprek en goed luisteren!!! En niet een reparatie van een vorige fiets aanhalen waardoor de indruk aan de klant wordt gegeven alsof de klant het expres doet! Hoe bizar is dat!! De huidige elektrische fiets van een half jaar oud is al 5 maal terug geweest omdat er van alles aan markeert. Men wordt daar kennelijk moe van...wij óók!!! En de nieuwe onderdelen komen gek genoeg maar niet binnen. Aan empatisch vermogen ontbreekt het geheel! Triest, diep triest!!!

 • Jan-willem Nuisker
  Jan-willem Nuisker
  5/5

  Goede service en een ruime voorraad. Wij hebben hier tijdens onze vakantie 2 fietsen gekocht. Een elektrische en een kinderfiets. Over de elektrische heel tevreden en de kinderfiets hebben we misschien een beetje te snel besloten… (geen versnellingen, viel pas op toen we thuis waren maar goed). Maar de service was perfect, beide fietsen snel afgemonteerd zodat we ze nog dezelfde dag konden ophalen. Ook als je van wat verder weg komt kn ik deze winkel adviseren. Goed advies en een behoorlijke voorraad. Nieuwe fietsen kunnen ze ook opsturen tegen een redelijke vergoeding.

 • Marja Ploeg
  Marja Ploeg
  5/5

  Heel blij met hun flexibele service. We hadden pech tijdens onze vakantie in Ermelo en we konden direct met onze fiets langs komen. Snel gerepareerd zodat en we toch nog die dag op de fiets konden stappen.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.