€€ €€€€

Wereldrestaurant Zeven Continenten, Ede

Reserveren

Meest actuele openingstijden


Welkom bij Restaurant 7 Continenten


Bij Restaurant 7 Continenten waant u zich in een korte tijd in alle continenten van de wereld. Zo ervaart u alle populaire gerechten uit de prachtigste landen zonder uren in het vliegtuig door te brengen.Restaurant 7 Continenten heeft de chef-koks op pad gestuurd voor u en zo van ieder land de lekkerste recepten meegenomen naar Ede. Ervaar onze speciale burgers overgevlogen uit de USA, Shaslicks uit Zuid-Korea, Shoarma uit Turkije, Tapas uit Spanje, Sushi uit Japan, Roerbak uit Mongolië en de lekkerste pasta’s uit Italië maar er is nog véél meer te ontdekken maar vooral doordat wij diverse recepten uit verschillende seizoenen ontwikkeld hebben, ervaart u bij ieder bezoek nieuwe gerechten.Halal keuzes

Vegetarische keuzesOver ons

Prijzen

Meer in Gelderland
Vandaag geopend 16:30 - 21:30
Wereldrestaurant Zeven Continenten
Achterdoelen 25
6711 AV Ede
Gelderland
0318 – 78 42 50
info@7continenten.nl
Openingstijden
Maandag 16:30 - 21:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag 16:30 - 21:30
Donderdag 16:30 - 21:30
Vrijdag 16:30 - 22:00
Zaterdag 16:00 - 22:00
Zondag 16:00 - 21:30
Reviews op Google
 • 038 Zwollenaar
  038 Zwollenaar
  5/5

  Prima restaurant. Restaurant ziet er keurig uit. We hebben hier gegeten op donderdag middag. Hadden van tevoren wat reviews gelezen. Veel positieve reacties. Ook wat negatieve reacties. (Die negatieve vind ik niet allemaal terecht) Het restaurant ziet er erg netjes uit. Personeel uitermate correct. Wijn, rosé worden keurig geschonken. De opmaak van het eten ziet er netjes uit. Borden worden op tijd opgehaald. Binnenspeeltuin voor de kinderen ziet er super nieuw uit. Heeft maar één uitgang dus minder kans om je kind krijgt te raken. Alle ouders met kleine kinderen zaten in de buurt van de binnenspeeltuin. Mooi dichtbij. De Mongoolse roerbak is zeker een aanrader. Die ben ik nog niet eerder tegengekomen.

 • Cindy Bielen
  Cindy Bielen
  5/5

  Al heel veel wereldrestaurants gedaan maar dit is super. Het vlees uit de green egg is subliem, veel sushi, de Mongoolse grill erg lekker, alles ook heel verzorgd. Allemaal A merk dranken. Veel zaken worden vers gemaakt. Het restaurant kent veel drukte maar wij zaten in het aziatisch gedeelte afgeschermd van alle drukte. Misschien het enige verbeterpunt om alle mensen hun rust te gunnen is de mensen meer verspreiden. Er waren restaurantsgedeeltes die overvol zaten terwijl anderen nog leeg waren.

 • Serita Vossen (Hippisch VA)
  Serita Vossen (Hippisch VA)
  5/5

  Wat een super leuk restaurant! Heerlijk eten, mega veel keuze. Goede kwaliteit ook van het gros van het eten, een enkel gerecht had iets minder smaak. Ruime keuze in werkelijk alles, warme gerechten, koude gerechten. Voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten. Wij zijn meestal na een uurtje wel klaar met eten, maar uiteindelijk toch nog even dit proeven en dit proberen ben je zo 2 uur verder! Het is wel echt een mega groot restaurant, ze hebben het wel in kleine continenten verdeeld waardoor het als je zit te eten toch een beetje knus en gezellig aanvoelt. De ontvangst is in een grote hal en zorgde wel voor enige vertraging. Daarna kregen we kort wat uitleg - niet helemaal verstaanbaar omdat de beste mevrouw niet heel goed Nederlands sprak. Een mega grote speelzaal ook voor de kids, met toezicht dat is ook wel fijn. Dik genoten en komen zeker een keer terug!

 • dees gaatjeniksaan
  dees gaatjeniksaan
  5/5

  Het personeel was vriendelijk, het eten smaakte prima. Het was niet te druk en het eten was vers gemaakt en smaakte goed. Het restaurant zag er ook sfeervol uit en het was netjes. Alles was top

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.