Albert Heijn Horst, Horst

 

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar!

We hebben alle dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. En we verkopen heel veel bijzondere producten die je vaak alleen bij ons, of in een speciaalzaak aantreft. Ons huismerk AH Excellent biedt een ruime keuze aan bijzondere producten om extra te genieten, met elk jaar weer tientallen speciale kerst- en paasproducten. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!

Producten Bonus Acties

 

Openingstijden

Deze week
Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 08:00 – 21:00
Zondag 11:00 – 17:00

 

Reviews op Google
 • Lei Schampers
  Lei Schampers
  5/5

  Overzichtelijk, je hebt snel de producten gevonden die men wil hebben, en anders wordt je snel door het personeel geholpen als je iets niet direct kunt vinden. De zelfscan kassa is ook een toegevoegde waarde!

 • Loes Vorst
  Loes Vorst
  5/5

  Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Stond daar met m'n 4 jarige dochter die naar het toilet moest en omdat het gastentoilet buiten gebruik was mochten we gebruik maken van personeelstoilet. Super vriendelijk van ze. Bij een andere zaak werd ik namelijk weggestuurd...

 • Roland Koch
  Roland Koch
  5/5

  Mooie winkel met goed assortiment.

 • Fred Coumand
  Fred Coumand
  5/5

  Gezellige mooie ruime schone winkel

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.