De Turfhoeve Restaurant en Partycentrum in omgeving Sevenum,

De Turfhoeve Restaurant en Partycentrum
Sevenum, Horst aan de Maas

Het restaurant van De Turfhoeve is dagelijks geopend. Reserveren is niet noodzakelijk, maar om wachttijden te voorkomen kunt u dagelijks reserveren: 077-4677500, zodat er een tafel voor u klaar staat!

 

De kaart van De Turfhoeve is met zorg voor u samengesteld. Voor diëten en speciale wensen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. Wij proberen hier altijd rekening mee te houden!

 

Van een pannenkoek tot een zeetong, van een soepje tot een carpaccio en van een schnitzel of varkenshaas tot en met een exclusief vleesgerecht. De Turfhoeve biedt het u allemaal…

 

A la carte

Brunchen

Agenda

Pannenkoeken

 


Brunchen

U kunt elke zondag vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur genieten van het Peels-Brunch-buffet. U wordt ontvangen in een sfeervolle omgeving met een welkomstcocktail, waarna u uitgebreid gebruik kunt maken van deze telkens weer zeer gevarieerde, royale combinatie van ontbijt en lunch. Uitstekend geschikt voor uw gezin, de gehele familie of grotere groepen. Maar met zijn tweetjes bent u natuurlijk ook van harte welkom!


Buffetten

U kunt u bruiloft of (personeels)feest culinair aankleden met een van onze heerlijke buffetten.


BBQ

Barbecue buffet € 16,00 p.p.

Minimaal 20 personen


Koffietafels en lunchmenu’s

Broodlunches met heerlijke zachte en ovenverse harde broodjes met zoet en hartig beleg met koffie, thee, melk en jus d’orange. Ook uit te breiden met een kop soep of een heerlijke kwekkeboomkroket.

 

 

Meer in Limburg
Vandaag geopend 10:00 - 21:00
De Turfhoeve Restaurant en Partycentrum
Middenpeelweg 1
5975 MZ Sevenum

(0)77-4677500
info@turfhoeve.nl
Openingstijden
Maandag 10:00 - 21:00
Dinsdag 10:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 21:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 21:00
Zondag 10:00 - 21:00
in de zomervakantie is de keuken open tot 21:30 uur

In de omgeving

Reviews op Google
 • Manoytje
  Manoytje
  11 maanden geleden
  10

  Goed eten en was er heel snel. Het restaurant heeft een gezellige sfeer en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader!

 • Bram Rongen
  Bram Rongen
  9 maanden geleden
  8

  Eten was lekker maar de varkenshaas portie is echt te klein en de gehele kaart is aan de prijs. Restaurant is een mooi gebouw.

 • Frits van Enckevort
  Frits van Enckevort
  3 maanden geleden
  10

  Prima restaurant ,even foldertje gehaald ,hebben al enige brunchen daar gehouden elke keer voor ongeveer 12 personen ,waaronder ook 4 personen uit Amsterdam ,en een 2 tal Belgen deze mensen waren verrast over het eten en bediening , Een van de weinige plaatsen waar de biefstuk ,door de kok in geklaarde boter wordt gebraden. 1 maart zondagmorgen zijn we er weer met dezelfde personen ik geloof bij cascade brunch .

 • A Munsters
  A Munsters
  3 maanden geleden
  10

  Heerlijke brunch tijdens kerst

 • Jos Verbruggen
  Jos Verbruggen
  een jaar geleden
  8

  We hebben met een groep van 8 personen lekker gegeten in het Braziliaans restaurant Cascade. Daarbij wordt er in buffetvorm voorgerechten, bijgerechten en dessert aangeboden. Diverse soorten vlees en vis wordt apart per persoon, aan een spies, aan de tafel aangeboden. Een leuk en vernieuwend concept. Per persoon kun je dmv een rondje aangeven of je vlees/vis aangeboden wilt hebben. Daar wordt nauwelijks op gelet. Heel vaak wordt de vlees/vis aangeboden. Een heel leuke, en anders dan anders, etentje.