€€ €€€€

De Turfhoeve Restaurant en Partycentrum, Sevenum

Het restaurant van De Turfhoeve is dagelijks geopend. Reserveren is niet noodzakelijk, maar om wachttijden te voorkomen kunt u dagelijks reserveren: 077-4677500, zodat er een tafel voor u klaar staat!

 

De kaart van De Turfhoeve is met zorg voor u samengesteld. Voor diëten en speciale wensen kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. Wij proberen hier altijd rekening mee te houden!

 

Van een pannenkoek tot een zeetong, van een soepje tot een carpaccio en van een schnitzel of varkenshaas tot en met een exclusief vleesgerecht. De Turfhoeve biedt het u allemaal…

 

Menukaart

Brunchen

Feesten en groepen

Pannenkoeken

 


Brunchen

U kunt elke zondag vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur genieten van het Peels-Brunch-buffet. U wordt ontvangen in een sfeervolle omgeving met een welkomstcocktail, waarna u uitgebreid gebruik kunt maken van deze telkens weer zeer gevarieerde, royale combinatie van ontbijt en lunch. Uitstekend geschikt voor uw gezin, de gehele familie of grotere groepen. Maar met zijn tweetjes bent u natuurlijk ook van harte welkom!


Buffetten

U kunt u bruiloft of (personeels)feest culinair aankleden met een van onze heerlijke buffetten.


BBQ

Barbecue buffet € 16,00 p.p.

Minimaal 20 personen


Koffietafels en lunchmenu’s

Broodlunches met heerlijke zachte en ovenverse harde broodjes met zoet en hartig beleg met koffie, thee, melk en jus d’orange. Ook uit te breiden met een kop soep of een heerlijke kwekkeboomkroket.

 

 

Meer in Limburg
Vandaag geopend 10:00 - 21:00
De Turfhoeve Restaurant en Partycentrum
Middenpeelweg 1
5975 MZ Sevenum
Limburg
(0)77-4677500
info@turfhoeve.nl
Openingstijden
Maandag 10:00 - 21:00
Dinsdag 10:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 21:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 21:00
Zondag 10:00 - 21:00
in de zomervakantie is de keuken open tot 21:30 uur
Reviews op Google
 • Jessie Driessen
  Jessie Driessen
  5/5

  16 september hebben wij hier met 30 personen onze bruiloft mogen vieren. Het was werkelijk een prachtige dag waaraan niets ontbrak. Eerst High Tea, waar de gasten heel verrast over waren, ruim voldoende en veel variatie. De tafel prachtig gedekt, heel stijlvol. Hierna zijn de naar een grotere ruimte gegaan waar we zelf leuke team spelletjes hadden klaar gezet. Tijdens de spellen een lekker drankje..helemaal goed! In de tussentijd werd de eerste ruimte weer prachtig op orde gemaakt voor de BBQ met dessert buffet. Alles verliep uitstekend. Mijn moeder heeft een gluten en melk allergie en haar high tea was echt uitmuntend verzorgd...dat maken we niet vaak mee! Eerst kreeg ze 2 lekkere broodjes, daarna 2 kleine soepjes, daarna 3 heerlijke gebakjes en een desert. Yelle krijgt alle lof, hij heeft de bediening in zijn eentje gedaan. De communicatie ervoor en na het feest was ook uitstekend en de rekening viel zelfs lager uit. Wij vinden de Turfhoeve echt een aanrader!!

 • Jack Venlo
  Jack Venlo
  4/5

  Heerlijk gebruncht met de familie op de zondagmorgen. Nadeel is dat bij de start van de brunch iedereen als hongerige wolven op het buffet afstormt, waardoor het personeel het niet snel genoeg weer aangevuld krijgt. Maar uiteindelijk is niemand wat tekort gekomen en hebben we genoten van al het lekkers. We komen er zeker nog eens terug.

 • Gert Holtkamp
  Gert Holtkamp
  5/5

  Leuk restaurant,snelle bediening en fijne sfeer.Prijzen waren goed en het eten super goed,volgend jaar weer!

 • Jeannette
  Jeannette
  5/5

  Geweldig vriendelijk personeel, snelle bediening en alle medewerking in verband met een vraag van mijn lieve buurvrouw. Eten was verrukkelijk. Was zeer de moeite waard, echt een aanrader. Leuke, gezellige & sfeervolle inrichting.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.