Brasserij Hoeveneind, Teteringen

 • Bourgondisch genieten
 • Aan diverse voet- en fietsroutes
 • Diverse arrangementen

Reserveren


 

Elke zaterdag avond onbeperkt sate voor 27,50! reserveer via: https://brasserijhoeveneind.nl/reserveren/

 

 

 

 


Bourgondisch genieten aan de Vrachelse Heide


Geniet van het mooie uitzicht op ons terras onder het genot van een hapje en drankje en een informele sfeer. Brasserij Hoeveneind is direct gelegen naast mooie wandel- en fietsroutes en is een fijne plek voor een tussenstop tijdens het recreëren. Maar informeer gerust ook naar onze mogelijkheden voor een gezellige borrel, een informele zakelijke bijeenkomst of een spetterend feest op maat!


Neem contact opDe Brasserij  is gelegen op het terrein van stal Jespers en Manege Hoeveneind in Teteringen, pal aan de rand van de mooie Vrachelse Heide. Een mooie samenwerking waardoor sporten, recreëren en gezellig eten en drinken onder 1 dak gecombineerd wordt. Wij werken zoveel mogelijk met streekproducten van kleine producenten uit de buurt. Daardoor houden we de voedselketen zo kort mogelijk (dat is beter voor natuur en milieu) en helpen we andere lokale ondernemers.


Over de omgevingBij ons kunt u van woensdag tot en met zondag:
• Gezellig koffie drinken
• Lekker lunchen
• High tea
• Informeel dineren
• Bourgondisch borrelen (daar hoort een goed gevulde borrelplank bij)

 

• Kijk ook naar onze arrangementen voor feesten, partijen, BBQ/Braai en recepties!

 

 

 Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 18:00
Brasserij Hoeveneind
Hoeveneind 118
4847 NH Teteringen
Noord Brabant
06 35602192
info@brasserijhoeveneind.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Elke zaterdag onbeperkt sate 27,50 pp!
Zondag 10:00 - 20:00
Reviews op Google
 • Lootje Lief
  Lootje Lief
  5/5

  We zijn eerste kerstdag met ons gezin en dat van mijn zusje daar wezen eten. De gastheer was super vriendelijk, niets was teveel. Ook aan kinderen werd goed gedacht. Het was kerstig, knus versierd en het eten en de wijnen waren lekker en goed getimed! Dikke aanrader voor als je iemand zoekt met hart voor zijn klanten. Ga vooral.zo door en wij komen zeker terug!

 • Jenj Vanderkruijf
  Jenj Vanderkruijf
  5/5

  Unieke locatie, supervriendelijke ontvangst, heel kindvriendelijk, goede kaart met lokale producten, uitzicht op de binnen en buiten manege, ruime parkeergelegenheid. Wij zijn maar 1 keer per jaar in Nederland (vanuit Frankrijk), maar komen hier volgend jaar zeker terug. Jonge mensen vol goede ideeën en vakmanschap.

 • Jennefer
  Jennefer
  5/5

  Gisteren een bijeenkomst gehad bij Brasserie Hoeveneind. We zijn goed verzorgd, uiterst vriendelijk ontvangen. Het was een inspirerende sessie, waarbij we goed verzorgd werden door het personeel van de brasserie. En ...... die zelfgemaakte appeltaart...... OMG, te lekker!!!

 • riekje pelgrim
  riekje pelgrim
  5/5

  Wat een heerlijke plek! Wij hebben genoten van een high tea: lekker vers met lokale producten. Heel fijne bediening, niets was teveel gevraagd. Zowel binnen als buiten is het goed vertoeven, echt een aanrader!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.