€€ €€€€

De Gulle Brabander, Biest-Houtakker

Menukaart


Kom genieten van een heerlijk kopje koffie, overheerlijke lunch of gezellige borrel en diner


Welkom bij De Gulle Brabander, in de volksmond ook wel “De Kikkerspeeltuin”. Gelegen aan de haven in Biest-Houtakker, is dit charismatische café met buitenspeeltuin de perfecte setting voor een genotvol uitje. Vind een plek op ons uitnodigende terras met uitzicht op de speeltuin en de haven, of warm op naast ons knisperende haardvuur binnen ons sfeervolle café. Bij De Gulle Brabander, staan gastvrijheid en plezier centraal.


Geniet van Brabantse gezelligheid bij De Gulle Brabander in Biest Houtakker


Of u nu op zoek bent naar een tussentijds kopje koffie, een overheerlijke lunch, een gezellige borrel of overheerlijk diner, De Gulle Brabander heeft het allemaal. Ons toegewijde team staat klaar om u op een gastvrije, Biestse wijze te verwelkomen en te bedienen. Bent u van plan iets te vieren? Informeert u gerust eens naar onze mogelijkheden!


De Kikkerspeeltuin, De Gulle Brabander in Biest Houtakker


De Speeltuin

Een bezoekje aan De Gulle Brabander is perfect voor een gezellig uitje met het hele gezin. Klimmen, klauteren, schommelen en glijden, de kinderen kunnen zich uren vermaken. In onze speeltuin staan speeltoestellen voor groot en klein. Maar ook een airtrampoline en springkussen ontbreken niet. Dit maakt het spelen in deze groene omgeving tot een unieke beleving.


Speeltuin


De Gulle Brabander in Biest Houtakker


Foto’s

Contact

Reviews op Google
 • Silvia Van Broekhoven
  Silvia Van Broekhoven
  5/5

  Een grote speeltuin ernaast, waar je geen last van hebt wil je rustig zitten, want dan kan je aan de voorkant op het terras gaan zitten. Lekkere menukaart.

 • Cor Willemse
  Cor Willemse
  5/5

  Gaat de goeie kant op met de nieuwe eigenaar. Ontspannen eten en drinken , en vooral de softijs ( Sorbet) is zeker een aanrader . Ook een speeltuin voor de kinderen

 • JM Willems
  JM Willems
  4/5

  Nieuwe coupe stroopwafel geprobeerd. Lekker toetje op een nazomer avond.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.