Taverne D’n Ouwe Brandtoren, Reusel

Reserveren

Menukaart

Bierproeverij


Kom genieten op ons terras bij Taverne D'n Ouwe Brandtoren Reusel


Midden in de bossen tussen Reusel en Postel, ontdekt u het verborgen juweel genaamd Taverne d’n Ouwe Brandtoren. Dit charmante eetcafe is getransformeerd van een oude “vurwerkerswoning”, dat dateert uit 1933. Als een symbool van de geschiedenis van het nabijgelegen bos- en heidegebied, draagt de taverne de naam van de oude brandtoren ernaast. Geniet buiten van de rustige natuur, of kom binnen om de verhalen te ontdekken die in de taverne zijn opgenomen door de jaren heen.


Over ons

Natuurpoorten


Teras en speeltuin bij Taverne D'n Ouwe Brandtoren


Begin uw dag perfect met een zorgvuldig bereidde kop koffie of thee, en proef van onze uitgebreide selectie van verfrissende drankjes. Voor de bierliefhebbers, staan zes vaste bieren, enkele wisselende taps en meer dan 50 speciaal bieren op fles tot uw beschikking. Versterk de smaak van uw drankje met onze heerlijke maaltijden, en laat uw smaakpapillen verrast worden door de culinaire kunsten van onze chef-kok.


Overheerlijk stukje vlees bij Taverne D'n Ouwe Brandtoren


Voor degenen die geïntrigeerd zijn door de binnenkant van onze Taverne, maak gebruik van onze speciale 360-graden tour om ‘rond te neuzen’ zonder uw zetel te verlaten. Breng ook een bezoek aan ons mysterieuze Keimennekesbos, gelegen achter het bos van de Taverne. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe de beroemde Keimennekes leven.

360-graden tour


Bierproeverij bij Taverne D'n Ouwe Brandtoren Reusel en Postel


Events

Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 09:30 - 22:00
Taverne D’n Ouwe Brandtoren
Burgemeester Willekenslaan 2
5541 NA Reusel
Noord Brabant
0497 620 311
info@ouwe-brandtoren.nl
Openingstijden
Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 22:00
Zaterdag 09:30 - 22:00
Zondag 09:30 - 22:00
Reviews op Google
 • Ksenia Timaeva
  Ksenia Timaeva
  5/5

  Een prachtige plek met een gevarieerd menu, inclusief opties voor vegetariërs, wat voor ons belangrijk was. We waren aangenaam verrast door de mogelijkheid om het restaurant binnen te gaan met onze hond, wat een groot pluspunt is. Het ruime terras creëert een geweldige sfeer om te ontspannen. Maar het belangrijkste is het vriendelijke en attente personeel, dat ons bezoek speciaal maakte. We zullen hier zeker nog een keer terugkomen.

 • Sebastiaan Claus
  Sebastiaan Claus
  4/5

  Hier enkele keren neergestreken op het terras afgelopen zomer. Een gemoedelijke sfeer in combinatie met een kaart met smakelijke gerechten (in het bijzonder de vleesplank is een aanrader!) en een lekker speciaalbiertje in de hand: een combinatie die van Taverne d'n Ouwe Brandtoren een leuke tussenstop maakt op de fietsroute of na een wandeling in de omgeving!

 • Eva Stolwijk
  Eva Stolwijk
  5/5

  Hier maken we altijd een "pitstop " tijdens onze fietstocht. Je kunt hier genieten van een uitgebreide menu kaart. Voor kinderen is dit geen straf want zij kunnen ongestoord spelen. Zeker een aanrader.

 • Trudy Heijtink
  Trudy Heijtink
  4/5

  Gezellig op het terras gezeten. Een thee gedronken. Bediening prima. Hier een zakje koekjes voor de hond. Leuke attentie.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.