E-Verhuur Woudenberg, Woudenberg

E-chopper huren

E-fatbike huren

E-kickbike huren

Solex huren


E-fatbike, e-chopper of andere tweewielers huren


Wil jij de Utrechtse Heuvelrug verkennen met het hele gezin? Dan ben je bij E-verhuur Woudenberg aan het juiste adres. Huur e-Choppers, e-Fatbikes of e-Kickbikes en ontdek de mooiste plekjes in de prachtige omgeving rondom Woudenberg.


E-choppers, E-bikes-E-Fatbikes, E-kickbikes en Solexen huren


De huur van onze elektrische tweewielers combineren met andere leuke activiteiten? Dat kan, klik hier voor onze combideals!


Combideals

Leuke uitjes


Geniet samen met je familie of vrienden van de prachtige omgeving


Tour routes

Tarieven

Contact


Combineer met de barbecue

Meer in Utrecht
Maandag geopend 09:00 - 21:00
E-Verhuur Woudenberg
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Utrecht
06 22040010
info@e-verhuurwoudenberg.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Bram Willigenburg
  Bram Willigenburg
  5/5

  Wij hebben met 11 collega's een route gedaan met de e chopper wat echt geweldig is om te doen en zeker in deze omgeving....mensen van solex verhuur zijn super aardig en relax ....top

 • Daryl Baars
  Daryl Baars
  5/5

  Leuk bedrijf gerund door toffe mensen. De eigenaren hebben veel schik van hun werk en dat geeft af op hun gasten. Je voelt je vanaf het eerste moment welkom. Mooie routes en goede uitleg bij het voertuig voor je op pad gaat. Ons zien jullie zeker terug.

 • Elise Sintnicolaas
  Elise Sintnicolaas
  5/5

  Het was super. We hebben choppers & Fatbikes gehuurd. We kregen een goede uitleg en werden heel vriendelijk geholpen. De route was ook heel gaaf. Een echte aanrader dus.

 • wendy zock
  wendy zock
  5/5

  Uitje met de bende van ellende 🤪 #solextourtocht Ingrediënten: 11 personen 11 solexen Terras her en der 1 regenbui ( die ging er goed op ) Poncho's voor degene die denken te smelten Zonnebril ook niet overbodig 1 bbq ( bij Coby) Vlees Borrel Trampoline ( geen verwondingen after ) Kortom een dag vol gekkigheid Solexverhuur Woudenberg het was super gezellig en bedankt voor al jullie goede zorgen, we hebben ervan genoten 👌🏼👍🏼

 • Walter Krijgsman
  Walter Krijgsman
  5/5

  Ik heb hier tijdens een bedrijfsuitje een geweldige beleving meegemaakt. Rijden op een elektrische chopper door de mooie omgeving. De E choppers reden heel goed. Zit er zelfs aan te denken om er zelf een aan te schaffen. Na de rit die best wel even duurde, hebben we genoten van een heerlijke BBQ, die zeer goed verzorgd was door de eigenaar. We werden heel goed ontvangen en begeleid zodat we allemaal er een heel goed gevoel bij hadden. Op de e chopper rijden leek spannend en uitdagend in het begin. Maar bleek leuk en makkelijk. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die wel een keertje iets anders wil . Ik kom hier zeker nog een keer terug.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.