€€ €€€€

Janssen Pannenkoekenhuis, Leersum

Janssen Pannenkoekenhuis in Leersum

Welkom bij Janssen Pannenkoekenhuis, hét pannenkoekenhuis van Leersum en omstreken. Onze handgemaakte pannenkoeken zijn al jarenlang een heus begrip in de wijde regio. Kom gezellig bij ons langs voor een heerlijke maaltijd en een gezellig dagje of avondje uit. De veelzijdige menukaart en onze uitstekende service maken ons het ideale adres voor zowel gezinnen als grote en kleine groepen.


Het pannenkoekhuis met handgemaakte smaak en kwaliteit

Janssen Pannenkoekenhuis bestaat al vanaf 1998. Sinds 2006 zijn wij aan ons huidige adres Kerkplein 9 in Leersum te vinden. Door de jaren heen zijn wij steeds beter bekend komen te staan om onze overheerlijke, handgemaakte pannenkoeken en hun superieure smaak en kwaliteit. Zo zijn wij uitgeroeid tot hét pannenkoekenhuis in Leersum. Met onze uitgebreide menukaart hebben wij voor iedereen wel wat wils. Van de klassieke naturelpannenkoek met stroop of poedersuiker tot rijk belegde pannenkoeken met zalm, geitenkaas, ragout, bosbessen en honing, groenten en vleessoorten. Voor de kleinsten hebben wij een speciaal kindermenu. Op onze kaart staan tevens lekkere broodjes, tosti’s, uitsmijters en omeletten. Uiteraard is alles voordelig geprijsd, zodat een smakelijke avond uit eten altijd betaalbaar voor u blijft.


Home

Restaurant

Menu

Reserveren

Meer in Utrecht
Morgen geopend 12:00 - 20:00
Janssen Pannenkoekenhuis
Kerkplein 6
3956 BW Leersum
Utrecht
0343 453 967
Openingstijden
Maandag 12:00 - 20:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 20:00
Donderdag 12:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag 10:00 - 20:00
Reviews op Google
 • Jorgo Angelopoulos
  Jorgo Angelopoulos
  5/5

  Het aantal restaurants in Leersum is de afgelopen jaren behoorlijk afgenomen. Gelukkig is Janssen Pannenkoekenhuis er nog! Wij hebben daar met 6 personen gegeten. Nette inrichting en schoon (bij andere pannenkoekenhuizen wil je nog wel eens aan de tafel vastplakken). De pannenkoeken zijn groot en rijkelijk belegd. Goed gebakken (niet zwart aan de onderkant!). In ons gezelschap was er 1 persoon die niet van pannenkoeken houdt. Ook voor andere gerechten (zoals biefstuk) kun je bij Janssen pannenkoekenhuis terecht. En ook een biefstuk kunnen ze goed bakken! De nagerechten zijn lekker en betaalbaar!

 • serge schouten
  serge schouten
  5/5

  "Jansen" een mooi pannekoeken restaurant vernoemd naar het lieve hondje wat er rond loopt en gezellig bijnje komt kijken. De pannekoeken zijn fantastisch!! Echt super lekker en zeer goed vullend. De desserts zijn ruim van keuze en als je niet kiezen kan zijn ze niet te beroerd om een combi dessert te maken. Prijs kwaliteit is zeer goed.

 • Brian Heeren
  Brian Heeren
  4/5

  Een lekkere lunch met de Janssen pannenkoek. Smaakte erg goed. Wel heel groot! Kan je eventueel delen.

 • Theo Verschuur
  Theo Verschuur
  5/5

  Een heerlijke soep genuttigd. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.