Landgoed Zonheuvel in omgeving Doorn,

Landgoed Zonheuvel
Doorn, Utrechtse Heuvelrug

Welkom op Landgoed Zonheuvel

Unieke gastvrijheid in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Eten, drinken met een vanzelfsprekende kwaliteit. Onze keukenbrigade staat dagelijks voor u klaar. Onze (chef)koks zijn in staat om alle gasten, altijd á la carte te laten dineren

Biologische producten, een eigen moestuin en kiezen voor producten uit de omgeving is de basis voor uitstekende diners en buffetten. Onze (biologische) huiswijnen maken de smaakbeleving compleet.


Het restaurant van Landgoed Zonheuvel, gevestigd in het Paviljoen gebouw. Van een gezellig ontbijt, lunch diner voor twee tot en met een ontvangst voor vijfhonderd gasten.

U bent van harte welkom om het Landgoed met daarop onder andere Het Maarten Maartenshuis & Het Koetshuis te bezichtigen.

 

Meer in Utrecht
Vandaag geopend 07:00 - 23:00
Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

0343 473 500
Openingstijden
Maandag 07:00 - 23:00
Dinsdag 07:00 - 23:00
Woensdag 07:00 - 23:00
Donderdag 07:00 - 23:00
Vrijdag 07:00 - 23:00
Zaterdag 07:00 - 23:00
Zondag 07:00 - 23:00

In de omgeving

Reviews op Google
 • Jan-Willem Stoorvogel
  Jan-Willem Stoorvogel
  2 maanden geleden
  10

  Erg mooi landgoed, ziet er allemaal strak uit en de lunch was zeer goed verzorgd.

 • Ad de Jong
  Ad de Jong
  2 maanden geleden
  8

  Gastvrij,mooi in de natuur gelegen locatie. Uitstekend met zowel OV als auto te bereiken. Congreszalen en vergaderzalen zijn op het terrein in een van de bijgebouwen.

 • Wereld Reiziger
  Wereld Reiziger
  5 maanden geleden
  8

  Een mooie locatie in een bosrijke omgeving van Doorn. Is gemakkelijk bereikbaar per auto.Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig en gratis. Er is een enorme keuze aan vergader zalen voor iedere doelgroep en is allemaal netjes verzorgd. Bezoek ook het Mauritshuis op het terrein. Het hotel heeft nette maar eenvoudige kamers. Er is een restaurant aanwezig. Helaas waren onze gerechten koud en terug gestuurd waardoor de overige van de groep kan eten en er een paar konden wachten. Alleen vond ik op dat moment de service niet netjes en ook de reactie van het bediendend personeel.

 • vdpoppe
  vdpoppe
  2 maanden geleden
  8

  Leuke vergadercentrum. Prima verzorging. Interessante lezingen en fijne workshops met collega's

 • Amanda Dewnarain
  Amanda Dewnarain
  3 maanden geleden
  8

  16-01-2020 masterclass van 09 tot 17 uur: Goed verzorgde ruimtes, gastvrij ontvangst. Vriendelijke medewerkers, er wordt rekening gehouden met dieet wensen. Chique uitstraling, maar tegelijk ook toegankelijk. Dat vind ik een mooie combi!