Pyramide van Austerlitz, Woudenberg


Een dagje naar ‘de pyramide’ is een feest voor het hele gezin!

 De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling. Hoogtepunt is ongetwijfeld de ‘Pyramide van Austerlitz’, gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en in 1804 gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte.

Tevens kunt u lekker uitrusten op ons zeer ruime terras waar u kunt genieten van koele dranken ijs, snacks en diverse maaltijden.

Het horecagedeelte bevat een snackbar, een restaurant en een paviljoen.


Over de kinderen hoeft u zich de rest van de dag geen zorgen te maken.

De uitgebreide speeltuin en het lunapark, compleet met botsauto’s, draaimolens, een treintje en meer, staan garant voor uren speelplezier. Tevens verzorgen wij familie- en bedrijfsfeesten, koffietafels en schoolreisjes. Er is bovendien ruim voldoende parkeergelegenheid.


Speeltuin

Horeca

Omgeving

Meer in Utrecht
Vandaag geopend 10:00 - 17:00
Pyramide van Austerlitz
Zeisterweg 98
3931 MG Woudenberg
Utrecht
0343 491 421
info@pyramidevanausterlitz.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Reviews op Google
 • Jan van de Reep
  Jan van de Reep
  5/5

  Wel van gehoord maar nog nooit gezien. Vandaag dan maar eens naar Austerlitz om het monument te bewonderen. Ook hier weer een groot aantal vrijwilligers die zich inzetten om alles goed te laten verlopen. Ik heb in Mexico-stad de pyramide- De zon en de Maan- beklommen en daar deed me deze pyramide van Austerlitz aan denken. Mooie herinneringen kwamen boven ook al is deze pyramide met 80 treden een stuk minder hoog dan in Mexico-stad. Toch leuk om deze eens gezien en beklommen te hebben. Ook leuk voor kinderen met vlakbij een leuke speeltuin en wat kermisattracties.

 • Sonno Joi
  Sonno Joi
  4/5

  Een Obelisk op een piramide. Iets met Napoleon en die knakker is er zelf nooit geweest. Leuk om er even op te klimmen en rond te kijken.

 • Loes de Wit-Jansen
  Loes de Wit-Jansen
  5/5

  Erg leuk midden in een prachtig natuurgebied. Wij zijn hier met de kindjes geweest, eerst de piramide beklommen met prachtig uitzicht waarna ze ook nog een leuk diploma kregen. Daarna ons vermaak gezocht in de speeltuin die vrij toegankelijk is. Tegen een kleine vergoeding kun je muntjes kopen voor de attracties. Aanrader voor een leuke dag met het gezin!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.