Solexverhuur Woudenberg, Woudenberg

Boek een tour!

Groepsuitjes

Arrangementen


Tour door de omgeving, geniet van het landschap


Het leukste startpunt voor het verkennen van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei! Huur één van onze mooie voertuigen, beleef een gastvrij ontvangst en verken de prachtige omgeving van Woudenberg, Doorn en Maarn. Wij hebben de mooiste routes voor je klaarliggen.


Geniet van de ondergaande zon langs het prachtige landschap


Huur een Solex, e-Chopper, e-Fatbike of e-Kickbike en verken de omgeving op je gemak. Geniet ook lekker van een hapje en een drankje met onze arrangementen!


Solexverhuur Woudenberg, geniet met je vrienden


 • Gastvrij
 • Goed bereikbaar
 • Gratis parkeren voor de deur
 • In Midden Nederland
 • Meer dan 150 tweewielers
 • Compleet verzorgd
 • Snelle pechservice

Routes

Contact


Solexverhuur Woudenberg, voor het leukste uitje

Meer in Utrecht
Maandag geopend 09:00 - 21:00
Solexverhuur Woudenberg
Zeisterweg 53
3931 ME Woudenberg
Utrecht
06 22040010
info@solexverhuurwoudenberg.nl Volg mij op Facebook
Openingstijden
Maandag 09:00 - 21:00
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag 09:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Bram Willigenburg
  Bram Willigenburg
  5/5

  Wij hebben met 11 collega's een route gedaan met de e chopper wat echt geweldig is om te doen en zeker in deze omgeving....mensen van solex verhuur zijn super aardig en relax ....top

 • Daryl Baars
  Daryl Baars
  5/5

  Leuk bedrijf gerund door toffe mensen. De eigenaren hebben veel schik van hun werk en dat geeft af op hun gasten. Je voelt je vanaf het eerste moment welkom. Mooie routes en goede uitleg bij het voertuig voor je op pad gaat. Ons zien jullie zeker terug.

 • Elise Sintnicolaas
  Elise Sintnicolaas
  5/5

  Het was super. We hebben choppers & Fatbikes gehuurd. We kregen een goede uitleg en werden heel vriendelijk geholpen. De route was ook heel gaaf. Een echte aanrader dus.

 • wendy zock
  wendy zock
  5/5

  Uitje met de bende van ellende 🤪 #solextourtocht Ingrediënten: 11 personen 11 solexen Terras her en der 1 regenbui ( die ging er goed op ) Poncho's voor degene die denken te smelten Zonnebril ook niet overbodig 1 bbq ( bij Coby) Vlees Borrel Trampoline ( geen verwondingen after ) Kortom een dag vol gekkigheid Solexverhuur Woudenberg het was super gezellig en bedankt voor al jullie goede zorgen, we hebben ervan genoten 👌🏼👍🏼

 • Walter Krijgsman
  Walter Krijgsman
  5/5

  Ik heb hier tijdens een bedrijfsuitje een geweldige beleving meegemaakt. Rijden op een elektrische chopper door de mooie omgeving. De E choppers reden heel goed. Zit er zelfs aan te denken om er zelf een aan te schaffen. Na de rit die best wel even duurde, hebben we genoten van een heerlijke BBQ, die zeer goed verzorgd was door de eigenaar. We werden heel goed ontvangen en begeleid zodat we allemaal er een heel goed gevoel bij hadden. Op de e chopper rijden leek spannend en uitdagend in het begin. Maar bleek leuk en makkelijk. Dit is zeker een aanrader voor iedereen die wel een keertje iets anders wil . Ik kom hier zeker nog een keer terug.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.