’t Langbroekertje, Langbroek

’t Langbroekertje is een trekpleister voor creatieve liefhebbers van handwerken, breien, haken en naaien. Inwoners van Urecht, Wijk bij duurstede, Houten,Nieuwegein, en zelfs de Meern zijn hier wekelijks te vinden om de laatste wol en stoffen trends te zien, of het bolletje wol wat nergens meer leverbaar is in online wolwinkels te vinden in de enorme voorraad van het Langbroekertje.

Online bestellen van wol en stoffen voor als u even geen tijd heeft om de winkel van het Langbroekertje te bezoeken. Heerlijk een ochtend of middag lekker snuffelen, terug in de tijd gaan in de wol en stoffen winkel en het ontbrekende stuk lint, bolletje wol, knopen of garen vinden in de grote voorraad wol en stoffen.

Prijs bewust winkelen voor stoffen en wol kan natuurlijk ook in het Langbroekertje, er zijn altijd goedkope aanbiedingen te vinden. Is het lekker weer dan staat u heerlijk in de zon te zoeken naar stofjes die online niet te krijgen zijn. Of vindt u stoffen die niet online te krijgen zijn maar op smaak worden gekocht door Martha Blijenberg van het van het Langbroekertje uw winkel voor off, en online stoffen en hobby, uitverkochte wol soorten waar u net het laatste bolletje wol voor zoekt.

Fournituren
Mode stoffen
Hobby
Stoffen

Meer in Utrecht
Morgen geopend 09:00 - 18:00
’t Langbroekertje
Doornseweg 26a
3947 ME Langbroek
Utrecht
0343 - 563058
info@langbroekertje.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Plonie Van Den Bosch Geerts
  Plonie Van Den Bosch Geerts
  5/5

  Voor mooie stoffen ! Alles heeft ze. Kleinvak artikelen. Wol katoen. Alles heeft deze MARTHA. en ook een grote kennis van zaken om te adviseren. 100% aanbevolen.

 • Hannie van Ballegooy
  Hannie van Ballegooy
  5/5

  Hier hebben ze zo veel stofjes en breiwol klein maar superveel spullen heel aardig personeel.👍

 • Trudie Wessels-Lindhout
  Trudie Wessels-Lindhout
  5/5

  Héél veel naaigerei, groot assortiment! Vriendelijke hulp! Ook bij vragen, wordt er naar een oplossing gezocht! Fantastisch!

 • Marianne Van Dijk
  Marianne Van Dijk
  5/5

  Fijn om goed advies te krijgen, te vinden wat je nodig heb, ze heeft zoveel, echt de moeite waard om er heen te gaan

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.