Van Leeuwen Kaas & Delicatessen, Doorn

Ons verhaal

ProductenAl sinds 1981 is onze kaaswinkel te vinden in Doorn. Het begon allemaal nog veel eerder, met Pa van Leeuwen die in de jaren ’50 als melkventer de buurt rondging. Later richtte hij de winkel op, waar hij kaas, noten en wijn verkocht. De zelfgebrande noten waren favoriet bij Ma van Leeuwen, Pa was van de kaas.We zijn echt opgegroeid met kaas.
Niet zo gek dus dat we er alles van weten!Kazen

De kazen komen uit het hele land. Jonge Noord-Hollandse kazen, maar ook kruidige kazen uit Overijssel of schapenkaas uit de streek. Kaas wordt door mensenhanden en de natuurlijk gemaakt. Elk seizoen geeft ook weer andere kaas. Zo krijg je veel verschillende kazen!Noten

Voor elk feest én elke bankhangavond een geschikt nootje!Uit eigen keuken
Lekker en basic!

Wekelijks maken wij zelf producten zoals quiches, pesto’s, tapenades, kruiden/roomkaas, gerookte zalmsalade, Bea’s Dip.Kado’s

Jezelf of iemand anders verwennen? Kom bij ons langs voor bijzonder smakelijke kado’s.Borrelen
Genieten van lekker eten

Je vindt in onze winkel alles voor een stevige borrelplank.


Catering

Contact


Meer in Utrecht
Morgen geopend 08:30 - 17:00
Van Leeuwen Kaas & Delicatessen
Kampweg 6
3941 HH Doorn
Utrecht
0343 416 055
leeuwenkaas@hetnet.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Arjan Hendriks
  Arjan Hendriks
  5/5

  Heerlijke kaas, grote sortering, goed advies!, Hele vriendelijke en behulpzame mensen! Eentje liep even mee naar de auto om de mooi opgemaakte cadeautjes te dragen! Top!

 • Sander Schat
  Sander Schat
  5/5

  Ik moest vandaag even wat verse kaas kopen. Gehandicapteparkeerplaats was bezet, want mijn moeder is slecht ter been. Ik rijd iets verder en wat zie ik tot mijn verbazing, de auto van van Van Leeuwen neemt 2 parkeerplaatsen voor zijn eigen winkel in beslag...Druk bezig uitladen van zijn nieuwe goederen. Altijd vriendelijk en hardwerkend die mensen daar Ik toeter even en wenk hem of ik daar mijn auto kan neerzetten. Hij komt goedlachs naar mij toe en zegt dat hij dat gelijk gaat doen natuurlijk. Ik parkeer mijn auto voor zijn zaak en haal weer heerlijke kazen gebaseerd op vakkundig advies van Van Leeuwen. Mooie lokale producten en buitenlandse kazen. Met liefde geselecteerd. Goedlachse mensen daar bij Van Leeuwen De wereld reageert op ons zoals we zelf zijn, denk ik... Ik kom hier heeeel vaak terug! Smaakvol en vriendelijk!

 • Margot Vonk
  Margot Vonk
  5/5

  Altijd zo goed in meedenken voor een cadeau. Altijd wat te proeven van het grote assortissement. Mooi opgemaakt pakket samengesteld voor mijn 90 jarige buurvrouw.

 • Lieselotte Boesjes-Roskam
  Lieselotte Boesjes-Roskam
  5/5

  Bij van Leeuwen zijn super veel keuze uit verschillende kazen. En andere lekkernijen. En ze geven goed advies!! Altijd een feestje om daar te komen.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.