Bike Totaal Leo Joosse, Aagtekerke

De winkel

Fietsverhuur


Ultiem fietsplezier door middel van optimale service, kwaliteit en vakmanschap. Dat staat bij ons voorop!


Bike Totaal Leo Joosse team


Fietsen

Accessoires

Kleding


Ultiem fietsplezier bij Bike Totaal Leo Joosse


Outlet

Acties


Optimale service, kwaliteit en vakmanschap.

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 08:00 - 18:00
Bike Totaal Leo Joosse
Dorpsplein 14
4363 AC Aagtekerke
Zeeland
0118 581 306
info@leojoossetweewielers.nl
Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 12:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • J Poppe
  J Poppe
  5/5

  Alleen maar lof over de manier waarop we als klant behandeld werden. Ze hadden alle tijd om diverse fietsen uit te proberen om tenslotte tot de conclusie te komen dat de eerste toch de beste was. Veel keuzemogelijkheden, ze denken mee in mogelijkheden en de fiets is keurig klaargemaakt!

 • Frans&Ingrid van Stee
  Frans&Ingrid van Stee
  5/5

  De service en vakdeskundigheid die je bij Joosse krijgt is top; met volle overgave en toewijding wordt je geholpen. Je voelt je hier als klant nog echt koning; alle vragen worden opgelost en je fiets wordt geduldig op maat afgesteld vooraleer je de deur uit rijdt.

 • Paul Boogaard
  Paul Boogaard
  5/5

  Vorig jaar een fiets gekocht bij Leo Joosse, was vanuit mijn kant niet de juiste keuze. Afgelopen week een nieuwe fiets gekocht en nu elektrisch. Geen moment spijt van gehad. Heel goed geholpen. Ontzettend goede service en ondanks de drukte hebben ze er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ik in de vakantie nog kon fietsen op de nieuwe fiets. Bedankt!

 • Frank Ruyten
  Frank Ruyten
  5/5

  Tijdens onze vakantie in Zeeland gaf de accu van de e-bike van mijn echtgenote de geest. Op aanraden van de fietsenmaker waar wij de fiets hadden gekocht naar Aagtekerke gegaan om de accu te laten testen. Helaas niets meer aan te doen. Wel heel vervelend tijdens onze vakantie. Meteen kwam Leo met een leenaccu aan. Gewoon aan het einde van de vakantie weer terugbrengen. Onze persoonsgegevens? Nee niet nodig. "jullie komen toch wel terug". Wat een vertrouwen en . . . . . . wat een fijne service!!

 • Pieter
  Pieter
  5/5

  Wij zijn in Zoutelande op vakantie en net nu geeft de display van mijn vrouw haar E-bike een foutmelding E-03 en "Ga meteen naar de dealer". Onze fietsenmaker is altijd op maandag gesloten dus die konden we niet bereiken. Omdat Leo Joosse ook een Koga-dealer is, hem maandag gebeld. We konden meteen dinsdagmorgen om 09.00 uur komen. De accu doorgemeten en ja hoor hij is stuk. Contact opgenomen met de servicedesk en omdat de fiets nog in de garantieperiode valt kregen we kosteloos een nieuwe. Gelukkig had Leo nog een nieuwe accu op voorraad. De nieuwe accu ingelezen etc. en binnen een uur waren we weer weg. Leo en jouw monteur, heel hartelijk dank voor de uitstekende service. Met vriendelijke groet, Pieter en Wilhelmien Seelen Oisterwijk

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.