€€ €€€€

Restaurant De Gevangentoren, Vlissingen

De Gevangentoren is gelegen aan de Boulevard de Ruyter in Vlissingen waar u kunt genieten van het schitterende uitzicht over de Westerschelde. Schepen varen op een steenworp afstand langs en bij helder weer kunt u zelfs de skyline van Knokke zien. Dit alles terwijl u geniet van een lekker drankje, een heerlijke lunch of romantisch diner op ons terras, in onze serre of in de authentieke torenzaal.

Voor het diner zijn wij vanaf 18.00 uur geopend en zouden wij het fijn vinden als u een reservering maakt, via deze website of bel anders even; 0118 – 411 441.

 

Openingstijden Restaurant de Gevangentoren;

Wij zijn vanaf 1 maart tot 1 november 7 dagen per week geopend vanaf 11:00!

In de wintermaanden (november tot en met februari) zijn wij op de maandagen gesloten, uitgezonderd de schoolvakanties en op feestdagen.

Menu Foto’s Gastenboek Gevangentoren Suite bekijken Virtual tour

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 11:00 - 00:00
Restaurant De Gevangentoren
Boulevard de Ruyter 1A
4381 KA Vlissingen
Zeeland
0118 411 441
Openingstijden
Maandag 11:00 - 00:00
Dinsdag 11:00 - 00:00
Woensdag 11:00 - 00:00
Donderdag 11:00 - 00:00
Vrijdag 11:00 - 00:00
Zaterdag 11:00 - 00:00
Zondag 11:00 - 00:00
Reviews op Google
 • Jg Joling
  Jg Joling
  4/5

  Tijdens een bezoek aan de boulevard van Vlissingen viel de gevangentoren direct op. Het maakt dan ook een belangrijk deel uit van de geschiedenis van Vlissingen. Toen we de geschiedenis op de muur lazen, zagen we ook dat er nu een restaurant in zit. En tja dat roept om een bezoekje. We hebben eerst een poosje onder het genot van een drankje naar de komende en gaande boten zitten kijken en daarna boven in de toren, ik meen de oude rechtszaal, uitstekend gegeten. Wij zaten bij een raam en pasten daar amper tussen de bank en de tafel maar dat deerde het genot niet. 1ste klas gegeten en prima bediend! Een aanrader!

 • Kevin Geurtjens
  Kevin Geurtjens
  5/5

  Afgelopen weekend een overnachting gehad in de suite. Wat een belevenis! We werden vriendelijk ontvangen en kregen een rondleiding door de toren. Binnen troffen we een zeer nette ruime en schone suite aan. Het uitzicht op het water vanuit de slaapkamer is fantastisch. Het ontdekken van de sterrenhemel in de torenspits maakte de avond, na de dramatische EK wedstrijd van het NL-elftal, weer goed :). Het diner was heerlijk. In de ochtend kregen we een zeer uitgebreid ontbijt. Kortom... Een fantastisch verblijf gehad. Dit moet je een keer meegemaakt hebben!

 • Danny Zwart
  Danny Zwart
  5/5

  Wat een bijzondere en mooie locatie. We hadden om 20:00 uur gereserveerd maar konden om 19:30 al terecht. Klinkt laat maar we hebben geen moment alleen gezeten. Het eten was heerlijk. De gerechten worden op een hele andere manier bereid dan je gewent bent. De bediening is vriendelijk en gastvrij en er was totaal geen haast. Het was een heerlijk avondje uit eten.

 • Nathalie Pleunis
  Nathalie Pleunis
  5/5

  Als inwoner van Vlissingen kom ik hier te weinig (redelijk duur maar wel waar voor je geld) maar als ik er kom, dan is het elke keer weer genieten! Vriendelijke bediening en dat begint al bij het reserveren. Als ik aangeef moeilijk ter been te zijn wordt mij verteld dat de wc lastig bereikbaar is. Voor mij geen probleem maar goed dat dit gemeld wordt. Ook wordt er goed rekening gehouden met allergieën. Het menu wordt regelmatig gewijzigd en dat maakt het elke keer weer een feestje.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.