Petit Kitchen & Bar Bruinisse, Bruinisse

Menukaart

Drankenkaart

Extra genieten


Interieur van Petit Kitchen & Bar met uitzicht op de straat in Bruinisse


Genieten van smaakvolle gerechten en een grote diversiteit aan dranken. Je vindt ons in het hart van het Zeeuwse Bruinisse. In een volledig gerenoveerd pand maak je kennis met onze bourgondische menukaart, waarop heerlijke moderne gerechten te vinden zijn. Onze bar biedt je de mogelijkheid om te genieten van je favoriete drankje en snack van onze borrelkaart. Van jong tot oud, iedereen is welkom bij Petit voor een avond vol sfeer, smaak en gezelligheid!


Man schenkt drank in glas bij Petit Kitchen & Bar in Bruinisse


Contact


Sfeervolle eetruimte bij Petit Kitchen & Bar in Bruinisse

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 11:00 - 23:00
Petit Kitchen & Bar Bruinisse
Oudestraat 2
4311 AW Bruinisse
Zeeland
0111 820 397
Openingstijden
Maandag 11:00 - 22:01
Dinsdag 16:00 - 22:00
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 23:00
Zaterdag 11:00 - 23:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • James Bondy
  James Bondy
  5/5

  Heerlijk gegeten in een knus en gezellig restaurant. Het eten was erg goed, gegratineerde oesters waren om te smullen en een heerlijke tournedos waar je mes doorheen zakte met als afsluiter een heerlijk maand dessert, een verrassende smaakexplosie! Kortom goed eten voor een schappelijke prijs. Komen hier zeker terug.

 • erika brepoels
  erika brepoels
  4/5

  De gerechten op zich zijn heel lekker & mooi gepresteerd. Wel jammer dat er zelfs geen amuse wordt geserveerd bij het aperitief als je voor & hoofdgerecht bestelt. Bovendien zijn de bijgerechten ( waarom het zelfs bijgerechten zijn is ons een raadsel) helaas veel te prijzig. Bij het voorgerecht moet je voor één mini broodje 7,5€ neertellen & voor één mini portie friet 5€. De bediening is vriendelijk doch mag iets proffesioneler naar ons gevoel.

 • Sean Richardson
  Sean Richardson
  5/5

  Een leuk gerenoveerd uit 2018 historisch pandje, knusse uitstraling, relaxt en goede service. Leuke open keuken en alles qua hygiëne op orde. Het restaurant qua prijsklasse is niet duur voor de hoge kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. Mijn vriendin en ik hebben er lekker gegeten. Een aanrader!

 • Martin Bolle
  Martin Bolle
  5/5

  Het eten was heerlijk, erg goed. Een leuk klein restaurant met enthousiaste koks en bediening. Kortom goed eten voor een schappelijke prijs. Wij komen zeker terug.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.