Familieparadijs Eede in omgeving Eede, Zeeland

Familieparadijs Eede, Zeeland

’t Krekeltje

Speeltuinen & Pannenkoekenboerderij

In ‘t Krekeltje bieden wij u graag een snack aan of één van onze specialiteiten. We worden niet voor niks de “Pannenkoekboerderij” genoemd! Onze chef maakt voor u de lekkerste gerechten of desserts!
U kunt ook genieten van het zonnige weertje, door iets te komen drinken op ons terras! Terwijl u gezellig kletst, zullen de kinderen zich voor geen minuut vervelen!

4 Speeltuinen! Binnenspeeltuin en buitenspeeltuin
Wij hebben namelijk voor de kinderen verschillende speeltuinen: voor elk wat wils! We hebben 2 Xbox 360’s, reuze grote blokken om een fort mee te bouwen, 2 binnenspeeltuinen met een ballenbad, 3 glijbanen, klim– en klauterwerk, een wipplank, een huisje om gezinnetje te spelen met bedjes, een keuken,… Maar wij hebben daarbovenop ook nog eens 2 buitenspeeltuinen!


Speeltuinen, pannenkoeken, kinderboerderij, het is er allemaal!

’t Krekeltje


De Kreeke

Restaurant De Kreeke is een landelijk gelegen restaurant, bekend om de voortreffelijke kwaliteit van de gerechten, die door onze chef bereid worden.Paling, steaks, scampi’s, entrecôte, mosselen en andere vlees- en visspecialiteiten worden in eigen streek geproduceerd en volgens seizoen met een passende garnituur geserveerd. Voortreffelijke kwaliteit en ruime porties, daar houden wij van. De Bourgondische sfeer van bij onze zuiderburen is hier goed te proeven. Ook kinderen zijn bij ons zeer welkome gasten.

De Kreeke


Victoria doolhof

Het Victoriadoolhof is een groot doolhof van 8000 m² dat geplant is in haagbeuk en waarvan de paden (in totaal 3 km) volledig gestraat zijn. Het doolhof is dus makkelijk begaanbaar voor oudere personen en mama’s of papa’s met kinderbuggy’s.
Maar het blijft niet bij 1 doolhof, want er is ook nog het waterdoolhof, het kinderdoolhof, het avonturendoolhof, het panelendoolhof en het nieuwe skelterdoolhof! Heeft u nood aan wat rust, dan kunt u genieten op ons terras bij het waterdoolhof, in ons authentiek café, of op ons panoramisch zonneterras, waar er een heel mooi overzicht is over het Victoriadoolhof. Terwijl de kleinsten zich vermaken in het kinderdoolhof, kunt u een drankje nuttigen terwijl u uw kind mooi kunt volgen.
Wij heten u van harte welkom!

Victoriadoolhof

Meer in Zeeland
Morgen geopend 11:30 - 21:00
Familieparadijs Eede
Valeiskreek 12
4529 JR Eede
Zeeland
0117 350 237
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:30 - 21:00
Donderdag 11:30 - 21:00
Vrijdag 11:30 - 21:00
Zaterdag 11:30 - 21:00
Zondag 11:30 - 21:00

In de omgeving