Familieparadijs Eede in omgeving Eede, Zeeland

Familieparadijs Eede
Eede, Sluis

’t Krekeltje

Speeltuinen & Pannenkoekenboerderij

In ‘t Krekeltje bieden wij u graag een snack aan of één van onze specialiteiten. We worden niet voor niks de “Pannenkoekboerderij” genoemd! Onze chef maakt voor u de lekkerste gerechten of desserts!
U kunt ook genieten van het zonnige weertje, door iets te komen drinken op ons terras! Terwijl u gezellig kletst, zullen de kinderen zich voor geen minuut vervelen!

4 Speeltuinen! Binnenspeeltuin en buitenspeeltuin
Wij hebben namelijk voor de kinderen verschillende speeltuinen: voor elk wat wils! We hebben 2 Xbox 360’s, reuze grote blokken om een fort mee te bouwen, 2 binnenspeeltuinen met een ballenbad, 3 glijbanen, klim– en klauterwerk, een wipplank, een huisje om gezinnetje te spelen met bedjes, een keuken,… Maar wij hebben daarbovenop ook nog eens 2 buitenspeeltuinen!


Speeltuinen, pannenkoeken, kinderboerderij, het is er allemaal!

’t Krekeltje


De Kreeke

Restaurant De Kreeke is een landelijk gelegen restaurant, bekend om de voortreffelijke kwaliteit van de gerechten, die door onze chef bereid worden.Paling, steaks, scampi’s, entrecôte, mosselen en andere vlees- en visspecialiteiten worden in eigen streek geproduceerd en volgens seizoen met een passende garnituur geserveerd. Voortreffelijke kwaliteit en ruime porties, daar houden wij van. De Bourgondische sfeer van bij onze zuiderburen is hier goed te proeven. Ook kinderen zijn bij ons zeer welkome gasten.

De Kreeke


Victoria doolhof

Het Victoriadoolhof is een groot doolhof van 8000 m² dat geplant is in haagbeuk en waarvan de paden (in totaal 3 km) volledig gestraat zijn. Het doolhof is dus makkelijk begaanbaar voor oudere personen en mama’s of papa’s met kinderbuggy’s.
Maar het blijft niet bij 1 doolhof, want er is ook nog het waterdoolhof, het kinderdoolhof, het avonturendoolhof, het panelendoolhof en het nieuwe skelterdoolhof! Heeft u nood aan wat rust, dan kunt u genieten op ons terras bij het waterdoolhof, in ons authentiek café, of op ons panoramisch zonneterras, waar er een heel mooi overzicht is over het Victoriadoolhof. Terwijl de kleinsten zich vermaken in het kinderdoolhof, kunt u een drankje nuttigen terwijl u uw kind mooi kunt volgen.
Wij heten u van harte welkom!

Victoriadoolhof

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 11:30 - 21:00
Familieparadijs Eede
Valeiskreek 12
4529 JR Eede
Zeeland
0117 350 237
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:30 - 21:00
Donderdag 11:30 - 21:00
Vrijdag 11:30 - 21:00
Zaterdag 11:30 - 21:00
Zondag 11:30 - 21:00

In de omgeving

Reviews op Google
 • ward
  ward
  een jaar geleden
  8

  Zeer leuke kinderboerderij/doolhof/teamroom/in en outdoor speeltuin. Zeker doenbaar met peuters en kleuters.

 • Sofie van eeghem
  Sofie van eeghem
  4 maanden geleden
  10

  Lekkere pannenkoeken en milkshakes 😋😋, leuke binnen en buitenspeeltuin. Verzorgde kinderboerderij. En de hond is welkom. Toppertje

 • Marlies Kluck
  Marlies Kluck
  10 maanden geleden
  4

  Een aantal jaar geleden vonden we deze plek op 'n slechtweerdag op onze vakantie. Dit jaar was 't voor het laatst. Niet alleen zijn onze kinderen er nu zo'n beetje te oud voor de binnenspeeltuin (4-7-9), het lijkt wel of deze al die jaren niet schoongemaakt is. De bediening is erg jong en vriendelijk - maar traag, ook als het rustig is. Bij binnenkomst staat er "rookvrij" op de deur. Daarmee wordt blijkbaar binnen bedoeld, wat raar is, want dat is wettelijk bepaald. Buiten zaten wij alsnog in de rook en staan er asbakken. Ik vind dat niet van deze tijd, roken op een plek waar kinderen spelen. De kinderen vermaken zich, en de koffie is lekker. Bovendien is het niet duur! Wat niet duidelijk is, is hoe dit verbonden is het het doolhof? Al die jaren nog niet kunnen ontdekken of we voor die 2 euro daar dan ook in konden... ;) Tip: kleed je kinderen in een lange dunne broek ivm de glijbaan. Deze is lekker steil, echt voor durfallen! Maar als je er met blote huid op schuurt ook best goed voor een schaafwond...

 • Jinhi Garland
  Jinhi Garland
  5 maanden geleden
  6

  Beetje oubollig interieur, maar wel lekker eten.

 • Peter Devooght
  Peter Devooght
  een jaar geleden
  8

  Gezellige familievertoeven met gezellige bar !