€€ €€€€

Eetcafé De Hutten, Lommel

Catering & traiteur

Vertrekpunt Fietsen


Overheerlijke broodjes en catering Terras Eetcafé de Hutten (2)


U wordt van harte welkom geheten in ons gezellige Eetcafe.


Overheerlijk dineren bij Eetcafé de Hutten


Wij zijn te vinden op de grens van Lommel en Valkenswaard, aan de Luikersteenweg. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Bij ons kunt u terecht voor een drankje, lunch en diner. Voor de liefhebber is het goed om te weten dat we over verschillende speciale bieren beschikken. Daarnaast bieden we ook arrangementen voor speciale gelegenheden waarbij u moet denken aan een geheel verzorgde catering of een BBQ. Hierover kunt u verblijvend contact met ons opnemen.


Terras Eetcafé de Hutten Fietstochten rondom Lommel


Ons gezellige en gemoedelijke eetcafe is kindvriendelijk, want speciaal voor de kinderen hebben we een buitenspeeltuin en bij minder weer kunnen ze ook binnen in een speelhoek spelen. Naast dat jong en oud van harte welkom zijn, mag u ook altijd uw trouwe viervoeter meenemen. Bij lekker weer kunt u gebruik maken van een van de twee tuinterrassen (voor en achter), welke sfeervol zijn ingericht en u heerlijk kunt genieten.
Eetcafe de Hutten staat voor service en kwaliteit en wij verwelkomen u dan ook graag bij ons.


 


Contact

Meer in België
Vandaag geopend 10:00 - 00:00
Eetcafé De Hutten
Luikersteenweg 626
3920 Lommel
België
011 82 30 28
info@dehutten.com
Openingstijden
Maandag 10:00 - 22:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 00:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00
Reviews op Google
 • Nick Fukkink
  Nick Fukkink
  5/5

  Het was al 20:30 en we waren nog onderweg voor het werk. Hadden nog niks gegeten doordat we meerdere keren teleurgesteld werden bij andere restaurants/horeca. We moesten nog zeker een uur rijden voor we thuis waren dus moesten onderweg iets zien te scoren. We werden super vriendelijk ontvangen en het eten stond zo op tafel. Mochten we weer eens in de buurt zijn zien jullie ons zeker weer terug voor 1 van jullie andere goed uitziende gerechten 😊👌🏻

 • Monique Vankroonenborg
  Monique Vankroonenborg
  5/5

  Altijd leuk om hier te stoppen..Lekker eten, mooi verzorgde schotels. De mosselen waren zeer lekker als ook de garnaalkroketten. Vriendelijke bediening. Terras voor het restaurant, binnen airco en tuinterras. Ruime parking.

 • Rudi Geens
  Rudi Geens
  4/5

  Familiefeestje met 8 personen. Gezellige tafel en lekker eten. Voor ieders wat wil.

 • Bas Wijnen
  Bas Wijnen
  5/5

  Prima eten en drinken voor eerlijke prijs in het restaurant of op het terras. Ik kan ook zeker hun bbq-wagen aanraden als u catering zoekt voor een feest.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.