Lockfree Escape Room, Mol

Aan de rand van de uitgestrekte, zuurstofrijke bossen en natuurgebieden van het mooie en gezellige Mol is Lockfree gelegen. Te midden van de toeristische omgeving aan de Molse meren in deelgemeente Postel kan je terecht voor een avontuurlijke en niet te vergeten beleving. Lockfree staat garant voor zeer kwaliteitsvolle Escape Rooms met verschillende thema’s. Klik op het menu-item “Rooms” om te zien welke reeds te bezoeken zijn en welke je later mag verwachten. Alle Escape Rooms bij Lockfree zijn zeer zorgvuldig en karaktervol ingericht.

Bovendien kan je Lockfree ook gewoon bezoeken om van een lekker drankje te genieten en tot rust te komen in een wel zeer bijzondere setting. Je komt namelijk terecht in een oude Bibliotheek met een authentiek karakter, net een scene uit een film… Deze Bibliotheek is op zich al een tot de verbeelding sprekende ontspanningsruimte, maar het extra toffe/leuke aan onze Bibliotheek is dat ze niet enkel bestaat ter decoratie. Je kan naar hartelust de ontelbare boeken inkijken en zelfs nemen om te lezen in één van de vele gezellige hoekjes van onze zaak.

Eveneens beschikbaar in ons interieur zijn verschillende puzzels om op te lossen, snooker/pool, kickertafel, en een authentiek schaakspel dat naar hartelust kan worden uitgeprobeerd. Overigens, alle beschikbare kwaliteitspuzzels (met verschillende moeilijkheidsgradaties…) die je kan uitproberen bij ons, zijn eveneens ter plaatse aan te schaffen (cadeautip…). In de zomer kan je trouwens ook genieten van een drankje en ijsje vanop ons terras op één van onze nostalgische bankjes. De moeite waard om zelfs met de fiets eens langs te komen!

Of je nu wel of niet een onvergetelijke Escape Room beleving bij ons wil meemaken, je zal zonder enige twijfel een zeer aangename tijd doormaken samen met jouw familie, vrienden, collega’s, schoolgenoten bij Lockfree. Zonder enig overdrijven willen we meegeven: Vanaf het moment dat je bij Lockfree binnenstapt, onderga je een zeer bijzondere beleving.


Home

Rooms

Boeking

Faq

Galerij

Contact

Meer in België
Vrijdag geopend 16:00 - 23:00
Lockfree Escape Room
Den Diel 44
2400 Mol
België
0495 23 07 02
Openingstijden
Maandag 16:00 - 23:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 16:00 - 23:00
Zaterdag 14:00 - 23:00
Zondag 18:00 - 23:00
Reviews op Google
 • Lisanne Buijs
  Lisanne Buijs
  5/5

  Beste Escaperoom ervaring tot nu toe. Goed verzorgd en over nagedacht. Genoeg uitdaging. Ook met kinderen (12+ is beste) een leuke ervaring. Hele vriendelijke eigenaren. Ze hebben een unieke sfeer neergezet in het hele pand, wat zich in de escaperooms doorzet. Gezellig drankje en snack voor of achteraf is ook zeker de moeite waard. Er is genoeg te ontdekken! Echt waard om vanuit Nederland een bezoekje te hebben gebracht. ;-)

 • Nicole Vandenbergh
  Nicole Vandenbergh
  5/5

  De Zonen en de Vader vonden het de beste escaperoom.. zeker de moeite om te doen. Waar voor je geld. !!!!. Nog dagen over nagepraat. En nadien bij een lekker drankje nog gezellig napraten over de belevenissen in de kamer, met de vriendelijke eigenaars. Daarom geef ik een 9.9 op 10.🤭

 • Davy Van Damme
  Davy Van Damme
  5/5

  Doen, doen, doen! Leuk Thema voor de escape room en weldra gaat de tweede open.

 • Elise V. Duijn
  Elise V. Duijn
  5/5

  Zo jammer dat ik niet meer sterren kan geven. 100% waard. Beste escape room die ik ooit heb gedaan. Onwijs aardige mensen. Zulke gave opdrachten, onwijs origineel. Prachtig thema je beland gelijk in een sfeer. Mocht je tijd hebben? Ga zeker langs!!! Ik wacht op eventueel meer kamer die volgen😍. #tostigangijmuiden

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.