€€ €€€€

Pannenkoekenboot Dessel, Dessel

Onze pannenkoekenboot, sinds 1996 een begrip, is een unieke plek om lekker te genieten van echte ambachtelijke pannenkoeken. Wij serveren echter ook huisgemaakte soepen, croques, vidée en geregeld seizoen gebonden specialiteiten.

We hebben ruim 285 soorten pannenkoeken en gebruiken enkel scharreleieren

Wij hebben 70 zitplaatsen in ons restaurant

Meer in België
Vandaag geopend 00:00 - 18:00
Pannenkoekenboot Dessel
Puttendijk 1a
2480 Dessel
België
014 37 77 77
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 00:00 - 18:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 11:00 - 19:00
Zondag 11:00 - 19:00
Reviews op Google
 • Richelle Wouters
  Richelle Wouters
  4/5

  Het was er druk waardoor het rumoerig was en ook een beetje chaotisch, hierdoor was de bediening ook wat gehaast. Het eten was wel lekker en ziet er ook goed uit. Als je frisdrank besteld krijg je een blikje, dit is geen probleem. Maar bij frisdrank/water krijg je een plastic bekertje en dit vind ik wat minder in een restaurant. Je kan via een soort plaat de boot op en af, je kan je een beetje vasthouden aan een dun touwtje terwijl je over deze plaat loopt. Het is niet echt gemakkelijk voor mensen die wat slechter ter been zijn om de boot binnen te gaan en er weer af te gaan. Het is wel leuk om hier een keer iets te gaan eten of om een pannenkoek af te halen!

 • Davy Grobben
  Davy Grobben
  5/5

  Super bedient buiten, omdat er bij ons een niet gevaccineerde bij was omdat ze zwanger was super tot buiten op de bank alles bezorgd merci

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.