AUTENTIEQ, Assen

Reserveer

Bezorgen en afhalen

Arrangementen


Autentieq bar voor een heerlijke bak koffie Autentieq bar, lunch, brunch en borrelen


Sfeer, Smaak en Duurzaam Genieten bij Autentieq Bar.


Geniet van smaakvolle gerechten, ontbijt, lunch, salades en soepen. Daarnaast kunt u bij ons ook gewoon lekker een van onze lekkere koffies of verse theeën komen drinken met een heerlijk stuk ambachtelijk gebak.


Kom genieten van een overheerlijke lunch bij Autentieq Autentieq bar en café, geniet op het terras


Contact


Genieten van overheerlijke cocktails

Meer in Drenthe
Vandaag geopend 11:00 - 22:00
AUTENTIEQ
Markt 18
9401 GT Assen
Drenthe
0592 863 662
info@autentieqbar.nl
Openingstijden
Maandag 11:00 - 22:00
Dinsdag 11:00 - 22:00
Woensdag 11:00 - 22:00
Donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 00:00
Zaterdag 11:00 - 00:00
Zondag 11:00 - 22:00
Reviews op Google
 • Ra Bol
  Ra Bol
  5/5

  Altijd meer dan goed. Alle aandacht voor de klanten. De bediening krijgt een 11 (P). Mooi terras en superfijne sfeer. Het eten.. of het nu deze borrelplank is of het te kiezen menu is ontzettend smaakvol. (Lokale)Producten worden bewust gekozen. Echt een aanrader wanneer je in Assen bent of woont. Alle lof voor deze mensen en hun bedrijf. En dit alles voor een zeer goede prijs.

 • harold lansink
  harold lansink
  5/5

  Ziet er uit als een gezellige ouderwetse bruine kroeg met een uitstekend bier assortiment oa een armeens bier met een bijzonder bierglas dat ik persoonlijk niet geschikt vond als bierglas..varkenshaas sate was heerlijk en zo ook de friet

 • Astrid Smits
  Astrid Smits
  5/5

  Een heerlijke High-wine met mooie wijnen en heerlijke hapjes. Wij komen in de herfst zeker terug voor de rode. Locatie is fantastisch en warm welkom.

 • Gert Eggens
  Gert Eggens
  4/5

  Ik had twee plaatsen gereserveerd bij Autentieq omdat mijn vriendin vegan eet en er sprake zou zijn van een vegan menukaart. Het bleek dat er menukaart was met één vegetarisch recept en één vegan(istisch) recept. De keuze viel dus enigszins tegen, al moet gezegd worden dat dit vaker voorkomt als je een restaurant bezoekt. Op zich was het eten ruim voldoende, de porties waren ook goed. Het personeel was hulpvaardig en vriendelijk. De inrichting was wel aan de krappe kant waardoor we dicht op andere gasten zaten.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.