Bioscoop Smoky 1-2-3, Stadskanaal

Nu in de bios

Verwacht

Kids


Welkom bij Smoky 1 2 3


Welkom bij SMOKY. Gelegen in de Manistenplein in Stadskanaal, staan we bekend om onze breed scala aan films. Van de meest recente en populaire films tot de minder bekende, maar even indrukwekkende titels. Fijnproevers vinden in ons altijd een assortiment die ze tevreden stelt. We bieden meer dan alleen films. Bij ons kun je genieten van speciale evenementen zoals Ladiesnight, Kleuterbios met Fien en Teun, en nog veel meer. Hou je van actiehelden zoals Jason Statham of ben je meer in de stemming voor een komedie zoals Mean Girls of Bon Bini? Ons filmaanbod is zo divers dat je altijd wel iets vindt wat bij je smaak past.


Geniet van een film met optimaal comfort en gemak


Bij SMOKY kijken we niet alleen naar de film zelf. We zorgen er ook voor dat je optimaal comfort en gemak ervaart tijdens jouw bezoek. We bieden diverse diensten zoals het gemak van direct reserveren. Geniet van het beste uit beide werelden, waar charmant oud en opwindend nieuw samenkomen in een bioscoopervaring die je niet zal vergeten. Ontspan en ontdek een wereld van cinema zoals je die nog nooit hebt ervaren. Bij SMOKY, zijn we meer dan alleen een bioscoop. We zijn jouw venster op de wereld, het startpunt van elk avontuur en de finishlijn van elke betoverende dag.


Service Bioscoop Smoky 1 2 3 te Stadskanaal, biedt een breed scala aan films


Filmpas

Contact

Reviews op Google
 • Mark Engelkens
  Mark Engelkens
  4/5

  Super ervaring. Leuk terug in de tijd op een positieve manier. Bediening op je zitplaats, super beeld en geluid. Geen 5 sterren omdat een bakje popcorn voor €4 waar je net je hand in kunt steken wel aan de hoge kant is.

 • Helga Huls
  Helga Huls
  5/5

  Fijne bioscoop, vriendelijk personeel. Ik kom er al jaren, het is vertrouwd maar ook mooi om te zien hoe de eigenaar wel bij de tijd blijft met z'n inrichting. Nu ook toegankelijk voor mindervaliden.

 • Claudia Pathuis
  Claudia Pathuis
  4/5

  Fijne bioscoop, klein maar gezellig. Je kunt ter plaatse wat te drinken en wat lekkers erbij bestellen. Dan word het bij je gebracht. Goede service, gewoon wat een bioscoop hoort te zijn.

 • Heleen Van Zelst
  Heleen Van Zelst
  5/5

  Heel vriendelijk ontvangst en personeel. Heerlijke stoelen en geweldig beeld en geluid. Heerlijk avondje uit.!!!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.