Hunebedcity, Borger

Over Hunebedcity

Winkeldorp

SpeelgrotOergezellig voor jong en oudKom spelen, doen, beleven, genieten, shoppen, eten en drinken in dit overdekte oerdorpje, gelegen aan het plein in Borger. Borger is de Hunebedhoofdstad van Nederland en ligt aan de N34, genaamd de Hunebed Highway. Er valt veel te beleven en is een bezoek zeker waard!Webshop


Meer in Drenthe
Morgen geopend 10:00 - 18:00
Hunebedcity
Hoofdstraat 32
9531 AG Borger
Drenthe
0599 855 684
info@hunebedcity.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • linda sitvast
  linda sitvast
  5/5

  Wat een leuke plek voor kids & ouders/grootouders. Dit is echt een aanrader! Leuke speelhoekjes waardoor je als ouder echt even rustig je koffie kan opdrinken. De kids vermaken zich prima! Ook voor de ukkies. Het geheel is leuk ingericht met een knipoog naar vroeger. Het eten was veel, en kwaliteit goed. De ijskoffie vindt ik een topper. Ook veel leuke winkeltjes waar je kado's kan kopen voor jong en oud. Daarnaast was het personeel vriendelijk, attent en bevlogen over hun werkplek. Kom je wilt hier zeker een keer genieten van het leuke spelen, eten en shoppen!

 • Chantal Brust
  Chantal Brust
  5/5

  Gezellig zitten, zowel binnen als buiten op het terras. Kids kunnen beneden spelen. Eten en drinken is super lekker! Net even anders dan op andere plekken..

 • ina boonstra
  ina boonstra
  5/5

  Ontzettend leuk opgezet, kleine winkeltjes als op een minivliegveldwinkelcentrum met maar 1 kassa. Hele leuke artikelen en nèt even anders kaarten en giften. De bonbons en olijfolie, alsook azijnmango voor de salade etc zijn ook heerlijk. Aanrader. Restaurant ziet er heel gezellig uit. Nu niets genuttigd.

 • Kevin Zagers
  Kevin Zagers
  5/5

  Goede locatie, leuke aankleding, heel vriendelijke bediening en ook nog zeer diverse keus voor jong en oud. Alles was lekker! Er is ook een soort miniwarenhuis boven, waar allerlei plaatselijke lekkernijen, hobbymaterialen, speelgoed, cadeauartikelen verkrijgbaar zijn. In de kelder is een spelletjesgrot , ideaal mochten de kinderen even hun ei kwijt moeten.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.