€€ €€€€

McDonald’s Stadskanaal, Stadskanaal

 

Restaurant Kinderfeestje


Welkom bij McDonald’s Stadskanaal met McDrive, gevestigd aan de Hoogveen 19 te Stadskanaal.

Ons restaurant biedt plaats aan ruim 100 gasten en het terras biedt plaats aan 75 gasten met daarbij een zeer ruime gratis parkeergelegenheid.
Het restaurant is eind 2011 grondig verbouwd en kenmerkt zich nu door een sfeervol interieur, met stijlvol meubilair in trendy kleuren.


Speciaal voor de kinderen beschikt het restaurant over een binnen en buiten Gym & Fun, waarin kinderen kunnen klimmen, klauteren, kruipen, springen en glijden.
Regelmatig worden daarnaast leuke op kinderen gerichte acties gehouden.
Vanzelfsprekend bieden wij u gratis WIFI aan.

Extra service
Met table service bieden wij u een extra beleving, doormiddel van deze extra service wordt uw bezoek aan McDonald’s Stadskanaal nog smaakvoller. U plaats uw bestelling aan een van onze kiosken en geeft voordat u afrekend aan dat u gebruik wilt maken van table service. Wij serveren u bestelling dan aan tafel uit. U hoeft dus niet meer te wachten totdat uw bestelling klaar is. En kunt gewoon met uw gezelschap aan tafel plaatsnemen.

Meer in Drenthe
Vandaag geopend 07:00 - 01:00
McDonald’s Stadskanaal
Hoogveen 19
9501 XK Stadskanaal
Drenthe
0599 651 895
Openingstijden
Maandag 07:00 - 01:00
Dinsdag 07:00 - 01:00
Woensdag 07:00 - 01:00
Donderdag 07:00 - 01:00
Vrijdag 07:00 - 01:00
Zaterdag 07:00 - 01:00
Zondag 07:00 - 01:00
Reviews op Google
 • Gert-Jan Alfing
  Gert-Jan Alfing
  5/5

  smaakt erg goed leuk personeel

 • Alfred van Kuik
  Alfred van Kuik
  3/5

  Vroeger was dit een hele goede McDonalds die bijna nooit een fout maakte, maar de laatste maanden is het drama. De helft van de tijd mist er iets of is er een burger helemaal verkeerd. De afgelopen twee keer een vegetarische burger besteld en vlees gekregen, wat echt een onacceptabele fout is. Wordt daarna netjes opgelost (vandaar nog 3 sterren) maar het zou überhaupt niet moeten gebeuren en ik ben zat van alle doosjes moeten opentrekken voor controle en terug de zaak in moeten elke keer. Beter opletten, minder druk op de medewerkers zetten. Beter controleren voor je de bestelling meegeeft, patatbakjes consistent en goed vullen. Liever een minuut langer wachten dan een gehaaste, foute bestelling.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.