Restaurant Poort van Assen, Assen

Menukaart

Theatermenu

High-tea


Ons gezellige en sfeervolle restaurant bevindt zich aan de rand van het centrum van Assen, pal naast theater De Nieuwe Kolk. Daarom is de Poort van Assen hét perfecte culinaire begin van uw avondje uit in het theater of bioscoop.


Theater Restaurant Poort van Assen


Onze keukenbrigade staat klaar om u telkens weer te verrassen met gerechten welke uitsluitend worden bereid met dagverse producten van de beste leveranciers.


Theater Restaurant Poort van Assen, gezellig dineren


Oók buiten de kaart om hebben we regelmatig speciale gerechten, die zéér de moeite waard zijn om uit te proberen. En natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor vegetarische of veganistische gerechten.


Heerlijk eten bij Theater Restaurant Poort van Assen


We zijn niet alleen het gezelligste restaurant van Assen maar u kunt ook bij ons terecht voor recepties en warme en koude buffetten, voor groepen tot 90 personen. Kom gerust eens praten en samen komen we ongetwijfeld tot een in de puntjes geregeld (culinair)feest en dat alles tegen uiterst bescheiden prijzen!


Kom heerlijk eten voor een eerlijke prijs bij Theater Restaurant Poort van Assen


Contact

Meer in Drenthe
Vandaag geopend 11:00 - 21:00
Restaurant Poort van Assen
Weierspoort 27
9401 DX Assen
Drenthe
0592 331 309
info@poortvanassen.nl
Openingstijden
Maandag 12:00 - 21:00
Dinsdag 11:00 - 21:00
Woensdag 11:00 - 21:00
Donderdag 11:00 - 21:00
Vrijdag 11:00 - 21:00
Zaterdag 11:00 - 21:00
Zondag 16:00 - 21:00
Reviews op Google
 • Christiaan Post
  Christiaan Post
  5/5

  Wij komen regelmatig bij de poort van assen. Eten, lunch of diner is altijd goed. Geen gedoe. Altijd lekker en goed klaar gemaakt. ( vraag ook eens naar de hoofdgerechten buiten de kaart) Smaak is dan ook voortreffelijk. Bediening is vriendelijk en snel. Wij komen er graag. kortom een echte aanrader als je een lekker restaurant in assen zoekt.

 • Renate Oosterhof
  Renate Oosterhof
  5/5

  Heel fijn restaurant. Gastvrij, samen met een vriendin geweest. Zij eet vegan. Bij het bestellen werd gevraagd of zij veganistisch is. Zonder dat we het aan hebben gegeven werd bij het broodplankje voor haar vegan opties erbij gezet. Evenals bij het hoofdgerecht vegan mayonaise en groente zonder roomsaus. Chapeau hiervoor. Ruime porties en tussendoor de vraag of er nog wat bijgevuld moest worden. Daarnaast ook nog erg vriendelijk personeel. Echt een aanrader, wij hebben heerlijk gegeten.

 • Stef Kroon
  Stef Kroon
  5/5

  Erg lekker gegeten en vriendelijk personeel.

 • Sander Vegt
  Sander Vegt
  5/5

  Een review voor een plek waar we vaak zijn geweest, maar de laatste keer is al weer even geleden.. (Sorry Reinder!) Vooral in de zomermaanden een mooie strategische plek om al het in- en uitgaand centrumverkeer te observeren. Goede keuken en uitstekende gastheer!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.