Spellenwereld Assen, Assen

Spellenwereld
Scoor je tickets


Ontdek het spelletjesmuseum van spellenwereld Assen


Welkom bij Spellenwereld in Assen, de perfecte locatie voor een dag vol spelplezier en ontdekkingen. Naast een geweldige plek voor een dagje uit in Drenthe, beschikken wij ook over een spellenwinkel met een uitgebreide collectie van nieuwe en klassieke spellen.


Spellenwereld Assen, organiseert meerdere exposities in het museum


Spellenwereld is de plek om meer te leren over de Nederlandse geschiedenis van bord- en kaartspellen. Leer meer over de cultuur door oudhollandse spellen te spelen. Ga terug in de tijd en ervaar het plezier van toen!


Geschiedenis van de bordspellen en ook de Nederlandse historie


In de winkel van Spellenwereld Assen staan onze enthousiaste spel-experts klaar om je te verwelkomen en je te helpen bij het kiezen van het perfecte spel. Ontdek een uitgebreide selectie van boeiende en uitdagende spellen, zorgvuldig geselecteerd om je speelervaring te verrijken.


Spellenwereld Assen voor een leuk dagje uit


Onderwijs Groepen Plan je bezoek

Meer in Drenthe
Vandaag geopend 09:00 - 17:15
Spellenwereld Assen
Weiersstraat 3
9401 ET Assen
Drenthe
06 23565631
info@spellenwereldassen.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:15
Woensdag 09:00 - 17:15
Donderdag 09:00 - 17:15
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:15
Zondag 12:00 - 17:00
Reviews op Google
 • Henriëtte Rus
  Henriëtte Rus
  5/5

  We hebben als team hier een teamuitje gehad, erg leuke plek met heel veel spelletjes. Onder goede begeleiding van het personeel hebben we meerdere spellen gedaan en ook nog een competitie gedaan in de oud-hollandse spelletjes. Goed georganiseerd, netjes voor elkaar en heel veel lol gehad met elkaar. Zeker een aanrader!

 • Joke de Witt
  Joke de Witt
  5/5

  Gisteren een teamuitje bij Spellenwereld gehad. Samengewerkt met coöperatieve spellen en competitie met oud Hollandse spelen. We hebben hoop lol gehad. Was goed georganiseerd en tijd is omgevlogen.

 • Harry Löhr
  Harry Löhr
  5/5

  Vandaag hier voor het eerst geweest, erg aardig personeel. Weten veel van de spellen welke ze hebben staan. Sneak Preview gehad in het spellencafé. Man man man! Wat een enorm leuk concept dit! Binnenkort maar eens het spellenmuseum bezoeken!

 • Yannick Abrahams
  Yannick Abrahams
  5/5

  Geweldig uitje, zowel met kinderen als met vrienden. Aanrader!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.