Toby’s Steakhouse, Exloo

Reserveren

Menukaart


Geniet ook van onze uniek in de regio gerijpte vlees


Alles onder 1 hoed


Gezellig en romantisch dineren bij Toby's Steakhouse Exloo


Koffie, gebak, lunch en diner

Bij Toby’s Steakhouse hebben we liefde voor een mooi stuk vlees en zijn we o.a. uniek in onze regio met ons gerijpte vlees.


Toby's Steakhouse Exloo bar


Voor elk wat wils, van kindermenu’s tot een prachtige steak. Met een ruime keuze op de kaart. Nieuwsgierig? Kijk op onze menukaart.

Menukaart


Toby’s Steakhouse voor een mooi stuk vlees


Met veel liefde, toewijding en kennis bereiden wij hiermee graag een speciaal diner voor u. Tot ziens bij Toby’s Steakhouse!


Toby's Steakhouse Exloo van buitenaf


Over ons

Contact


Bij Toby’s Steakhouse hebben we liefde voor een mooi stuk vlees

Meer in Drenthe
Vandaag geopend 16:00 - 22:00
Toby’s Steakhouse
Hoofdstraat 65
7875 AB Exloo
Drenthe
0591 859 481
info@tobys-steakhouse.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 16:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00
Reviews op Google
 • M van bruggen
  M van bruggen
  5/5

  Een heel leuk plekje in het pittoreske Exloo gelegen restaurantje met sfeervolle inrichting en geweldig personeel. De bediening is vlot, meedenkend en beleeft. Ook in de drukke periodes is het eten goed, snel en heel erg lekker. Altijd warm, meer dan genoeg en kan niet anders dan de ribeye aanraden!! ook de tournedos en oh my goodness die tomahawk steak is zooooo goed. wij hebben vaak haast maar ook daarmee word rekening gehouden, en de service is echt petje af. kan menig ober een puntje aan zuigen, top! elke keer is mijn ribeye perfect rare en de toetjes zijn ook on point. 100% aanrader als je er langs gaat! verkies dit ver boven de bekendere buur verderop moet ik eerlijk zeggen al is ook daar alles top, de sfeer en vibe van Toby's steakhouse is gewoon echt super en relaxed maar fancy. 10/10

 • Ron Machielse
  Ron Machielse
  4/5

  Op mijn fietstocht kwam ik hier langs. Het zag er gezellig en niet al te druk uit. Heb een uitsmijter en een bier besteld. Bier kwam binnen de 2 minuten super service dus. Uitsmijter arriveerde een paar minuten later. Ik kreeg meer dan ik gewend was . Wow wat een bord vol. Prijs prestatie is hier dus uitstekend. Echt smullen.

 • P. Wit
  P. Wit
  5/5

  Voortreffelijk gegeten. Als je het vlees van de Spareribs er bijna vanaf kan afblazen, weet je al dat je goed zit. Snelle en vriendelijke service. Schoon. Temperatuur prima. Voldoende keuze uit de menukaart. Een knusse woonkamer sfeer door het interieur, al staat het wel apart dat de tafel voor een groep mooier is aangekleed dan voor de 2-persoons tafels. Maar uiteindelijk kom je voor de kwaliteit van het eten. Voor herhaling vatbaar!

 • Barry Kramer
  Barry Kramer
  5/5

  We overnachten bij Fletcher verderop. Maar lazen daar slechte recensies Toen kwam ik dit pareltje tegen😊☺️🤗 Man man....wat hebben we lekker gegeten . 2de avond zijn we weer gegaan 😁😄 Goede service...leuke mensen En het vlees (ribeye450 gr)was geweldig gebakken Als ik in de buurt ben ga ik daar weer heen😁😊

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.