Zen Drenthe Lunch Restaurant Kookstudio, Rolde

De locatie voor een complete culinaire beleving in Drenthe

Restaurant  – Kookstudio – Afhaalservice


Gezond en lekker Thuis of uit eten met Taste of Zen Lunchroom


KOOKWORKSHOPS

In onze grote open kookstudio in huiselijke sfeer worden regelmatig workshops gegeven. Denk aan Japans, Italiaans, Thais, Frans en andere keukens. Kijk hier voor meer informatie.


PRIVATE DINING 

Heeft u een gebeurtenis of vergadering waarin u ongestoord en rustig wil genieten van een heerlijk diner, dan is onze private dining optie een mogelijkheid voor u. Meer informatie.


LUNCH / HIGHTEA

​Lekker en met aandacht bereide Zenwiches, huisgemaakte soepen, zelf gebakken wafels, bubbelwafels en cakes, handgeperste sappen, shakes en smoothies. Kijk hier voor meer opties.


Bent u een sushiliefhebber of wilt u graag eens op een authentieke wijze beleven hoe sushi voor u klaargemaakt wordt, dan bent u bij Taste of Zen Sushi Bar aan het goede adres.

Gasten zitten bij ons gezellig aan onze traditionele sushi bar (max. 8 zitplaatsen) waaraan de sushi voor u bereid en geserveerd wordt.

Wij serveren onze sushi en andere gerechten volgens de Omakase traditie. Omakase betekent letterlijk : ”vertrouwen hebben in de chef”.


Kookworkshops

Diner Workshops

Private diningArrangementen


Restaurant

Sushi Bar

The Orient Express

Kookstudio

Kinderfeest

Arrangementen

Afhalen

Meer in Drenthe
Vandaag geopend 09:30 - 20:00
Zen Drenthe Lunch Restaurant Kookstudio
Hoofdstraat 15
9451 BA Rolde
Drenthe
0592 203 891
info@zendrenthe.nl
Openingstijden
Maandag 09:30 - 20:00
Dinsdag 09:30 - 20:00
Woensdag 09:30 - 20:00
Donderdag 09:30 - 20:00
Vrijdag 09:30 - 20:00
Zaterdag 09:30 - 20:00
Zondag 09:30 - 20:00
Reviews op Google
 • Stefan ter Horst
  Stefan ter Horst
  5/5

  Dit is echt een unieke complete avond uit. Een eetervaring. Aan de sushibar bereid Erik alles vers waar je bij bent. Alleen topproducten vinden hun weg naar deze keuken

 • Lena Strik
  Lena Strik
  5/5

  Theeproeverij, ver boven verwachting! Top service. Helemaal super en komen gauw terug voor een van de workshops.

 • Marlene Schinkel
  Marlene Schinkel
  5/5

  Wij stonden op de camping in Rolde en hebben van de heerlijke sushi en curry gesmuld! Dit hebben we afgehaald. Op alle fronten top! Het enthousiasme van de eigenaar met zijn verhaal, we wilden nog een aanpassing in het menu waar goed op gereageerd werd, netjes even gebeld dat het iets later werd en uiteindelijk verrast door de smaakvolle curry die niet onder deed aan als je het in Thailand zou eten. Ook de sushi was zalig. Alles super vers en smaakvol.

 • Mandy Joedoleksono
  Mandy Joedoleksono
  5/5

  Heerlijk Thais gegeten! Super gastvrij en zo veel passie voor de aziatische keuken. We waanden ons even in Thailand. Ook afgesproken dat ze de catering voor onze bruiloft verzorgen a.s. september. En we komen ook zeker eens terug voor bijvoorbeeld een kookwoekshop. Echt een aanrader!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.